foto

Harry Bergström

  • nar. 6.4.1910
    Tampere, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 12.11.1989 (79 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1977 Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)
Viimeinen savotta
1968 Hyväntahtoinen poliisikomisario (TV film)
Itätuuli (TV film)
1967 Olviretki Schleusingenissa (TV film)
Teatterituokio: Firenzeläinen tragedia (TV film)
Teatterituokio: Pyhän Patrikin päivä eli Luutnantin keinot (TV film)
1962 Naiset, jotka minulle annoit
1961 Tyttö ja hattu
1960 Myöhästynyt hääyö
1959 Kovaa peliä Pohjolassa
Taas tapaamme Suomisen perheen
1958 Kulkurin masurkka
Niskavuoren naiset
Nuori mylläri
Pieni luutatyttö
1957 Herra Sotaministeri
Taas tyttö kadoksissa!
Vääpeli Mynkhausen
1956 Muuan sulhasmies
Odsun
Riihalan valtias
Yhteinen vaimomme
1955 Helunan häämatka
Kukonlaulusta kukonlauluun
Neiti talonmies
Onni etsii asuntoa
Säkkijärven polkka
Villi Pohjola
1954 Kasarmin tytär
1953 Hilja, maitotyttö
Jälkeen syntiinlankeemuksen
Se alkoi sateessa
Senni ja Savon sulttaani
Varsovan laulu
1952 Kipparikvartetti
Mitäs me taiteilijat
On lautalla pienoinen kahvila
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
1951 Kenraalin morsian
Rion yö
Tytön huivi
1950 Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta
1949 Kalle-Kustaa Korkin seikkailut
Orpopojan valssi
1948 "Sankari kuin sankari"
Haaviston Leeni
Soita minulle, Helena!
1947 Hedelmätön puu
Sisulla ja sydämellä
1946 Menneisyyden varjo
Naimisiin päiväksi
Nuoruus sumussa
Synd
Synnin jäljet
1945 Mikä yö!
1944 Hiipivä vaara
1943 Keinumorsian
Neiti Tuittupää
Raudan kansaa
Syntynyt terve tyttö
Tositarkoituksella
1942 Hopeakihlajaiset
Neljä naista
Varaventtiili
1941 Antreas ja syntinen Jolanda
Morsian yllättää
Viimeinen vieras
1940 Tottisalmen perillinen
1939 Avoveteen
Hätävara
Iskelmäparaati
Punahousut
Rikas tyttö
1938 Markan tähden
Niskavuoren naiset
Poikamiesten holhokki
1937 Děvče z venkova
Koskenlaskijan morsian
Miehen kylkiluu
1936 Mieheke
Vaimoke

Dokumentární

1965 Konelan päivä
Pellolta pataan
1960 Taistelujen tie
1954 Kohtalotoverit

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1967 Lasse Mårtenson - laulaja (TV pořad)
1965 Musiikkia miljoonille (TV pořad)
1963 Lauantai-ilta kestikievarissa (TV pořad)
1961 Lokakuun viihdeilta (TV pořad)
1960 Malaguena, La (TV pořad)
Musiikkikontin ympärillä (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1960 Musiikkikontin ympärillä (TV pořad)