foto

Veikko Linna

  • nar. 13.1.1901
    Joroinen, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 24.8.1970 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Jussi Pussi
1967 Teatterituokio: Viktorian Ristin ritari (TV film)
1964 Kustaa III (TV film)
1963 Eräs pääsiäisaamu (TV film)
Kovan onnen lapsia (TV film)
1962 Ihana seikkailu
Luottamuksella (TV film)
Taape tähtenä
Tie pimeään
Vaarallista vapautta
1961 Kertokaa se hänelle...
Kultainen portti (TV film)
Kultainen vasikka
Minkkiturkki
Tuomio (TV film)
Voi veljet, mikä päivä!
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Justus järjestää kaiken
Pekka ja Pätkä neekereinä
1959 Iskelmäketju
Kovaa peliä Pohjolassa
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Punainen viiva
Yks' tavallinen Virtanen
1958 Kahden ladun poikki
Pekka ja Pätkä Suezilla
1957 Herra Sotaministeri
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa
Pekka ja Pätkä salapoliiseina
Pikku Ilona ja hänen karitsansa
Risti ja liekki
1956 Juha
Lain mukaan
Odsun
1955 Helunan häämatka
Kiinni on ja pysyy
Kunniankukko
Lähellä syntiä
Nukkekauppias ja kaunis Lilith
Onni etsii asuntoa
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
Pekka ja Pätkä puistotäteinä
Säkkijärven polkka
Tähtisilmä
Veteraanin voitto
1954 Hei, rillumarei!
Hilman päivät
Kovanaama
Laivaston monnit maissa
Minä soitan sinulle illalla
Morsiusseppele
Mä oksalla ylimmällä
Niskavuoren Aarne
Taikayö
1953 Alaston malli karkuteillä
Jälkeen syntiinlankeemuksen
Lentävä kalakukko
Me tulemme taas
Pekka Puupää kesälaitumilla
Se alkoi sateessa
1952 Hän tuli ikkunasta
Kipparikvartetti
Kulkurin tyttö
Lännen lokarin veli
Niskavuoren Heta
On lautalla pienoinen kahvila
Suomalaistyttöjä Tukholmassa
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
Yhden yön hinta
1951 Kuisma ja Helinä
Kvinnan bakom allt
Lakeuksien lukko
Radio tekee murron
Rion yö
Rovaniemen markkinoilla
Sadan miekan mies
1950 Amor hoi!
Isäpappa ja keltanokka
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
1949 Aaltoska orkaniseeraa
Kanavan laidalla
Orpopojan valssi
Professori Masa
Rosvo Roope
1948 "Sankari kuin sankari"
Hormoonit valloillaan
Irmeli, seitsentoistavuotias
Kalle Aaltosen morsian
Laitakaupungin laulu
Toukokuun taika
1947 Intohimon vallassa
Pikku-Matti maailmalla
Pimeänpirtin hävitys
1946 Kirkastuva sävel
Kultainen kynttilänjalka
Loviisa, Niskavuoren nuori emäntä
Menneisyyden varjo
Nuoruus sumussa
Synnin jäljet
1945 Anna Liisa
En ole kreivitär
Mikä yö!
Nokea ja kultaa
Ristikon varjossa
Suomisen Olli yllättää
Vain sinulle
1944 Anja tule kotiin
Nainen on valttia
Suomisen Olli rakastuu
Suurin voitto
Sylvi
Vaivaisukon morsian
1943 Hevoshuijari
Katariina ja Munkkiniemen kreivi
Keinumorsian
Nuoria ihmisiä
Suomisen taiteilijat
Synnitön lankeemus
Tuomari Martta
Tyttö astuu elämään
Yrjänän emännän synti
1942 August järjestää kaiken
Niin se on, poijaat!
Puck
Rantasuon raatajat
Suomisen Ollin tempaus
1940 Kersantilleko Emma nauroi?
1939 Lapatossu ja Vinski olympia-kuumeessa
1938 Laulu tulipunaisesta kukasta

TV seriály

1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1961 Paksu juttu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky