foto

Ozan Aciktan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Jízdenka do budoucnosti
2017 Aile Arasında
2016 Annemin Yarasi
2014 Silsile
2012 Sen Kimsin?
2010 Çok filim hareketler bunlar
2004 Marlis.

TV seriály

2019 Dar (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Silsile
2012 Sen Kimsin?

Host

TV pořady

2018 The 6th GQ Men of the Year Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky