foto

Sylvi Salonen

  • nar. 1.3.1920
    Ulvila, Finsko
  • zem. 23.12.2003 (83 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Big Freeze, The
Nitroliiga (TV film)
1986 Pieni rikostarina (TV film)
1984 Elämättä jäänyt elämä (TV film)
Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
1974 Kotoa pois (TV film)
1968 Kauppa-Lopo (TV film)
Kuuma kissa?
1966 Kihlaus (TV film)
Lalli (TV film)
Neljäs nikama (TV film)
Pelon talo (TV film)
Uuden vuoden yö (TV film)
1965 Anarkistit (TV film)
Hiltu ja Ragnar (TV film)
Laahus (TV film)
1964 Ensimmäinen varoitus (TV film)
Messiina (TV film)
Suuri parjauspuhe kaupungin muurilla (TV film)
1963 Sipulit (TV film)
1956 Elokuu
Muuan sulhasmies
1954 Opri
1940 Melodie mládí
Tavaratalo Lapatossu ja Vinski

TV seriály

1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
Sydän, risti ja ankkuri (E16)
Kauppa tai konkurssi! (E15)
Kaapit skandaaleja täynnä! (E14)
další epizody (16)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1990 Komeaa sukua (TV seriál)
1989 Hellapoliisit (TV seriál)
Kaikki on ihan hyvin? (E06)
Pilaavatko naiset koko elokuvan? (E05)
Elokuvaa suurempaa elämää (E04)
další epizody (6)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Dekkarin tilinteko (E08)
Oman kodin estetiikkaa (E07)
Kuka varasti kultakellon? (E06)
další epizody (5)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1981 Sotapäällikön poika (TV seriál)
1980 Tankki täyteen (TV seriál)
Ympäri käydään, yhteen tullaan (S02E05)
Paranemaan päin (S02E04)
Kotikäynti (S02E03)
další epizody (5)
1978 Tankki täyteen (TV seriál)
Totuuden hetki (S01E06)
Lauantai-illan huumaa (S01E05)
Murtovarkaus (S01E04)
další epizody (6)
1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)
1969 Yhdeksän miehen saappaat (TV seriál)
Korpraali Einari Korppi (E06)
1961 Heikki ja Kaija (TV seriál)

Dokumentární

2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
1995 Esiripun takaa (TV seriál)
1964 Tampere

Host

TV pořady

1992 Kyllä lähtee! 1993 (TV pořad)
1967 Lauluja Brechtin näytelmistä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky