foto

Alan Metzger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Dvojí život mého muže (TV film)
Unáhlené rozhodnutí (TV film)
1999 Pokud věříš (TV film)
Take My Advice: The Ann and Abby Story (TV film)
1998 Circle of Deceit (TV film)
Nightmare in Big Sky Country
Proměna srdce (TV film)
Vražedný virus (TV film)
1996 For My Daughter's Honor (TV film)
Frequent Flyer (TV film)
1995 Nebezpečná známost (TV film)
Trial by Fire (TV film)
1994 Deadly Vows (TV film)
Nový ráj (TV film)
Roommates (TV film)
1993 Vraždy černé vdovy (TV film)
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
In the Shadow of a Killer (TV film)
Reportérka (TV film)
1991 Fatal Exposure (TV film)
Rudý vítr (TV film)
1990 Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
The China Lake Murders (TV film)
Vražda na dobírku (TV film)
1989 Top of the Hill (TV film)
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)

TV seriály

2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Honor (S02E02)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky