foto

Tapio Liinoja

  • nar. 8.11.1954 (62 let)
    Vampula, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec Tapio Liinoja je také znám jako hudebník a člen skupiny Lapinlahden Linnut. V roce 2009 vydal ve spolupráci s kytaristou Esou Pulliainenem literární album nazvané Vampula Pop Vol. 1.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kelvottomat
Komitea
Kommittén
2015 Hannes Blank (studentský film)
2014 Süüstervehdys (studentský film)
2013 Kalervo Palsa ja kuriton käsi
Láska, soudruhu
Nuoret nerot (TV film)
Vuonna 85
2012 Laupeuden laitapuolella
Lumihiutalemuodostelma (TV film)
Punainen nauha (TV film)
2011 Ilkka Vainio 50 v (koncert)
2010 Jäät (TV film)
Princezna
2009 Täällä Pohjantähden alla
Zakázané ovoce
2008 Suuri performanssi (TV film)
2007 Ganes
2006 Bodomin legenda (TV film)
Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Kummelin jackpot
Muuttuuko ihminen
2005 Aika tappaa
Game Over
Kaksipäisen kotkan varjossa
Puhdas päämäärä (TV film)
2004 Nyrölä 3 (TV film)
1999 Kulkuri ja joutsen
1997 Kummeli kultakuume
Palava rakkaus (TV film)
1996 Kansalainen Kent (studentský film)
Yöjuna
1995 Pekko ja massahurmaaja
Suojaviiva (studentský film)
1993 Kissa ja Varjo (TV film)
1990 Aikansa edellä (studentský film)
Axel (TV film)
1989 Anni tahtoo äidin
1983 Apinan vuosi
Hautajaiset (studentský film)
Sadetanssi (studentský film)
1982 Rastinusko (studentský film)

TV seriály

2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Haaksirikko (E01)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
další epizody (8)
2010 Kallio (TV seriál)
Työ (E06)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Hyviä töitä (S01E10)
Vapaus (S01E09)
další epizody (5)
Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
2000 Pertsa ja Kilu (TV seriál)
Raid (TV seriál)
1999 Loistavat Jerkun pojat (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Lääkärit tulessa (TV seriál)
Rakkauden tanssi (TV seriál)
Vägsjälar (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)
Takaisin kotiin (TV seriál)
1993 Hyvien ihmisten kylä (TV seriál)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)

Dokumentární

2006 60-luvun kuvakirja (TV seriál)
1996 Hylyt - Itämeren historiaa ja haaksirikkoja
1986 Laulu
1985 No Comments

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad) - herec, a.z.
Tripla (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Maestro (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
Tuomio (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2005 Viihdevuodet (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
SF-studio (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2002 Jos sais kerran (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
Se on siinä (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
Laura Wou! (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1995 Akkulaturit (TV pořad)
1994 Suomen parhaat (TV pořad)
1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)
1987 Kyllä elämä on ihanaa (TV pořad)
1986 Studio Studio (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Muuttuuko ihminen

TV pořady

1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)
1987 Kyllä elämä on ihanaa (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

1993 Lapinlahden Linnut show (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace