foto

Axel Frische

  • nar. 15.3.1877
    Tjele, Dánsko
  • zem. 2.2.1956 (78 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1958 Styrmand Karlsen - divadelní hra
1947 Røverne fra Rold
1943 Ebberød Bank
Kriminalassistent Bloch
Moster fra Mols
Varuskunnan "pikku" morsian - divadelní hra
1942 Naar bønder elsker
Vi hemslavinnor - divadelní hra
1941 Far skal giftes - divadelní hra
Niels Pind og hans dreng
1936 Sjette trækning
1935 Ebberöds bank - divadelní hra
Min Kone er Husar
Rasmines bryllup
1933 Hemslavinnor - divadelní hra
1923 Hemslavinnor - divadelní hra
1915 Judaspengar
1914 Skottet

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky