foto

Stefan Jaworski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Uchazeč
2004 Počítej do sta

TV seriály

2013 Rita (TV seriál)
Rollemodellen (S02E07)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Tělo v lese 2/2 (E02)
Tělo v lese 1/2 (E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace