foto

Claudio Ermelli

  • nar. 24.7.1892
    Turín, Itálie
  • zem. 29.10.1964 (72 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Všichni domů
Začalo to v Neapoli
1955 Accadde tra le sbarre
Prezident fotbalového klubu Borgorosso
1954 Casa Ricordi
Tripolis, krásná půda lásky
Tři zloději
1953 Età dell'amore, L'
L'Etrange Désir de monsieur Bard
Prázdniny v Římě
1952 Donna che inventò l'amore, La
Plášť
Primo premio Mariarosa
Romanzo della mia vita, Il
Sogno di Zorro, Il
1951 Era Lui!... Si! Si!
Nevinní musejí platit
Pomsta bláznivé ženy
Senza bandiera
1950 Gli ultimi giorni di Pompei
Sambo
1949 Au-delà des grilles
Biancaneve e i sette ladri
Donne senza nome
Golden Madonna, The
Rondini in volo
Vivere a sbafo
1948 Il barone Carlo Mazza
Il corriere di ferro
Věznice parmská
1947 Addio Mimí!
L' Apocalisse
Sperduti nel buio
Vento mi ha cantato una canzone, Il
1946 Děti ulice
1945 Abbasso la miseria!
Ratto delle sabine, Il
1944 In cerca di felicità
Lacrime di sangue
Nebbie sul mare
1943 Dente per dente
Due cuori fra le belve
1942 Fortuna viene dal cielo, La
La contessa Castiglione
La fabbrica dell'imprevisto
La maestrina
Pazzo d'amore
Turbamento
Ultimo addio, L'
Una volta alla settimana
1941 L'allegro fantasma
L'amante segreta
L'elisir d'amore
La forza bruta
Orizzonte dipinto
Směj se paňáco
Tosca
Villa da vendere
1940 Alessandro sei grande
Amami, Alfredo!
Don Pasquale
Incanto di mezzanotte
Scandalo per bene
Vento di milioni
Zia smemorata, La
Útěk z Andělského hradu
1939 Animali pazzi
Eredità in Corsa, L'
Giù il sipario
Il piccolo re
La voce senza volto
Loterie lásky
Trappola d'amore
1938 Crispino e la comare
Destino in tasca, Il
Il dottor Antonio
L'antenato
Ultimo scugnizzo, L'
1937 Fratelli Castiglioni, I
Il feroce Saladino
Il fu Mattia Pascal
Černá kavalérie
1936 Albero di Adamo, L'
La danza delle lancette
Trenta secondi d'amore
1935 Darò un milione
Il re Burlone
1934 La serva padrona
1933 Fortuna di zanze, La
Ninì Falpalà
Non c'è bisogno di denaro
T'amerò sempre
Tre uomini in frack
1932 Il dono del mattino
Zaganella e il cavaliere

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace