foto

Jane Hylton

  • nar. 16.7.1927
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.2.1979 (51 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Divoké husy
1964 The Four Seasons of Rosie Carr (TV film)
1963 Bitter Harvest
1961 House of Mystery
1960 Circus of Horrors
Night Train for Inverness
1959 Deadly Record
Devil's Bait
The Manster
Violent Moment
1957 You Pay Your Money
1956 Ett kungligt äventyr
1955 Secret Venture
1954 Burnt Evidence
The Weak and the Wicked
1952 It Started in Paradise
Tall Headlines
Temple Folly (TV film)
1951 The Quiet Woman
1950 Dance Hall
Man of Two Minds (TV film)
1949 Pas do Pimlica
1948 Daybreak
Good Time Girl
Here Come the Huggetts
My Brother's Keeper
My Sister and I
1947 Dear Murderer
Dokonalý zločin
Jak se lidé žení
Jassy
V neděli vždycky prší
When the Bough Breaks
1946 A Girl in a Million
Ženy bez mužů

TV seriály

1980 The Enigma Files (TV seriál)
1977 Fathers and Families (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 The Befrienders (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
The Verdict Is Yours (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1951 Out Of True

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace