foto

Mimi Ferrer

  • nar. 30.11.1975 (44 let)
    Beni-Ensar, Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mannenharten
Valentino
2009 31 North 62 East
2008 Alibi
2006 V zajetí teroru
2005 Offers (TV film)
Staatsgevaarlijk (TV film)

TV seriály

2014 Heer & Meester (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2010 Vrijland (TV seriál)
2008 Tyranny (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
2006 Lotte (TV seriál)
Shouf shouf! (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Parels & zwijnen (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky