foto

Izumi Ašikawa

  • nar. 6.10.1935 (83 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Koto no taiyo
Musume no kisecu
1967 Kigeki: Óburošiki
Kimi wa koibito
1966 Araši o jobu otoko
Futeki na aicu
Joru no bara o kese
Nihon ninkjóden: Čimacuri kenkadžó
1965 Kekkon sódan
Nihon rettó
1964 Kon'ničiwa akačan
Tekkaba jaburi
Wakakusa monogatari
Šúen
1963 Aoi sanmjaku
Mašširoki Fudži no mine
Seišun o kaese
Sono hito wa tóku
1962 Burú taun: Aoi mači no ókami
Garasu no Johny: Jadžú no jó ni miete
Kimagure tosei
Nikui ančikušó
Otoko to otoko no ikiru mači
Seinen no isu
1961 Aicu to wataši
Arabu no araši
Dódótaru džinsei
Muteppó daišó
Rokudenaši jaró
Shotgun no otoko
1960 Adžisai no uta
Ašita hareru ka
Ippiki ókami
Jakuza no uta
Kenkataró
Seinen no ki
1959 Daigaku no abarenbó
Inoru hito
Juganda cuki
Kaze no aru miči
Otoko ga inoči o kakeru toki
Sono kabe o kudake
Tókjó no kodoku
Wakai kawa no nagare
Šimizu no abarenbó
1958 Ginza no sabaku
Hi no ataru sakamiči
Joru no ókami
Kanzenna júgi
Kurenai no cubasa
Ucukušii andžu-san
Či to ai no šuppacu
1957 Aišú no sono
Bakumacu taijóden
Bouřlivák
Inoči mo koi mo
Júwaku
Kodoku no hito
Kuruwa jori muhó ičidai
Otenba sannin šimai: Odoru taijó
Široi nacu
1956 Kuroobi udžó: Hana to araši
Suzaki Paradise: Akašingó
Ubaguruma
Ši no džúdžiro
Šiawase wa doko ni
1955 Haru no jo no dekigoto
Sara no hana no tóge
Seišun kaidan
Zoku Keisacu nikki
Óoka seidan: Hitohada kómori
1954 Bankara šain
1953 Tókjó madamu to Ósaka fudžin

TV seriály

1968 Hana no koibitotači (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace