foto

Ivana Vuković

  • nar. 25.1.1987 (31 let)
    Kragujevac, Srbsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ti imaš noć
2016 Montenegro
Tranzice
2013 S/Kidanje
2011 Sestre (TV film)

TV seriály

2009 Na terapiji (TV seriál)

Dokumentární

2015 Härte
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace