foto

Lidia Bogacz

  • nar. 26.8.1957 (60 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Serce, serduszko
2013 Kamčatka
Nekonečně
2010 Nie opuszczaj mnie
1996 Gry uliczne
1995 Drzewa
1983 Sexmise

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1989 Modrzejewska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace