foto

Irina Nizina

  • nar. 14.3.1976 (43 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nouzový let
2014 Hlupák
2013 Major
2009 Muži ženy a čert s nimi
2008 Ment v zakoně 1: Suďja i palač (TV film)
1996 Marquis de Sade

TV seriály

2017 Ošibka molodosti (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Butikovaja děrevňa (S02E09)
2007 Advokat (TV seriál)
Pagubnaja strasť (S04E02)
Vyigryš (S04E01)
Dětskije igry (S03E12)
další epizody (14)
2005 Advokat (TV seriál)
Mstitěl (S02E11)
Golos razuma (S02E10)
Těmnaja komnata (S02E09)
další epizody (11)
2004 Advokat (TV seriál)
Dělo prostych ljuděj (S01E06)
Longlajf (S01E05)
Priznanije (S01E04)
další epizody (6)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace