foto

Hanna Binke

  • nar. 17.3.1999 (21 let)
    Německo

Biografie

Hanna Höppner se narodila v březnu roku 1999 a je německou herečkou. Od roku 2007 již hrála v několika televizních inscenacích. Mimo jiné byla viděna v TV filmu Carl a Bertha, ve filmu Engel der Gerechtigkeit a v některých epizodách seriálu SOKO Wismar a ve filmu Hotel snů: Maledivy.

Poprvé dostala Hanna hlavní roli na velké obrazovce ve filmu Ostwind - Grenzenlos frei z roku 2013. Na Mnochovském filmovém festivalu (2013) jí byla udělena cena Dětská Cena "White Elephant" za nejlepší mladou herečku. Hanna Höppner žije se svou rodinou v Berlíně.

Lukáš "willy1" Soldát

Herecká filmografie

Filmy

2021 Ostwind - Der große Orkan
2019 Polizeiruf 110 - Dunkler Zwilling (TV film)
Rychlý jako vítr 4
2017 Vichr 3
2015 Vichr 2
2013 Nur mit euch! (TV film)
Robin Hood a já (TV film)
Vichr
2012 Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
2011 Bojovnice
Carl a Bertha (TV film)
Nečekané dědictví (TV film)

TV seriály

2020 Throwback89 (TV seriál)
2017 Rozmarné jaro (TV seriál)
Životní poslání (E13)
2012 motzgurke.tv - Die Tigerenten-Reporter zeigen's euch! (TV seriál)
2011 Hotel snů (TV seriál)
Maledivy (E15)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Flaschenpost (S07E06)

Host

TV pořady

2004 KiKA LIVE (TV pořad)