foto

Diederik Ebbinge

  • nar. 9.5.1969 (50 let)
    Enschede, Overijssel, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All You Need Is Love
2016 Sneekweek
2014 Hartenstraat
Toscaanse bruiloft
2013 Soof
2012 Alles is familie
2011 Rošťák Benny
2010 Píp!
2008 Vox Populi
2007 Alles is liefde
1999 De trein van zes uur tien (TV film)

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
2016 De Maatschap (TV seriál)
Toon (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
Gouden Bergen (TV seriál)
Meiden van de Herengracht (TV seriál)
2014 Jeuk (TV seriál)
2013 Verliefd op Ibiza (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2000 Wildschut & De Vries (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Kidnep
2013 Matterhorn
2009 Gewoon Hans (TV film)
2008 Succes (TV film)
2006 Naakt

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Matterhorn
2009 Gewoon Hans (TV film)
2008 Succes (TV film)
2006 Naakt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky