Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest přátel se vypraví na Sneekweek, každoroční akci pořádanou Královskou vodáckou asociací Sneek plnou večírků, jachet a krásných dívek. Během akce ovšem skupinku dožene děsivé tajemství minulosti... (TV Horor Film)

Recenze (14)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neznáma vykosovačka z Nizozemska, která se netají vykradením Vřískotu a Tajemstvím loňského léta. Příběh je tak nějak mix obojího bez většího množství invence. Ale vrah je naprosto luxusní úchylný psychopat a jeho způsoby vybíjené jsou neskutečně zábavné a vše je dokonale podpořeno slušným produkčním zázemím a víc než kvalitním režisérským řemeslem. Některé slashery z USA produkce by mohli kvalitu gore i příběhu tomuhle zcela zapomenutému filmu závidět. Omylem sem to pustil v noci někde na Horror filmu nebo Filmu+ a jsem docela rád. Slasher je můj nejmíň oblíbený subžánr hororu, ale občas se prostě najde kus, který překvapí. Sneekweek překvapil měrou vrchovatou. 65%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vlastně nejde tak o nic převratného, ani originálního. Jedná se spíše o jednoduchý nizozemský film, jenž se celou dobu pohybuje někde mezi Prcičkami, Vřískotem a Tajemstvím Loňského léta. Přímočarý děj však není úplně na škodu a musím uznat, že to působí jako docela vtipný a dobře provedený celek. Obzvláště překvapivě i s dostatkem prostoru ke spekulacím kdo zúčastněné vraždí, což není zcela jasné až do finální scény. Tři hvězdy nikdy nebyly jasnější, 60% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sfinker a Packal13 přirovnávají "Sneekweek" k "Vřískotu". Ten ve filmu sice běžel v televizi, ale příběhem mi to spíš připomínalo " Tajemství loňského léta". Tak či tak tenhle pokus z Nizozemska moc originality nepobral. Řemeslně je to celkem na dobré úrovni, ale na můj vkus měl film zbytečně dlouhou stopáž a místy docela nudil. Parta šesti přátel si moje sympatie taky rozhodně nezískala. Vrah byl nudnej, vraždy nic moc a to samý se dá říct o rozzuzlení filmu. Úplné zakončení filmu je kapitola sama o sobě. Ani se nedivím, že to podle zdejšího hodnocení vidělo tak málo lidí. Tenhle kousek totiž nemá moc co nabídnout. Kdo má ale chuť na x krát viděné ať to zkusí. Za mě to jsou ale jenom 2 hvězdy. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Ninozemské Tajemství loňského léta.Pravda je,že americký slasher miluju a možná chvilku zaplesalo srdéčko,kdy jedna vražda je čistý kopírák.Filmu škodí přehnaná stopáž a vcelku opakující souhra,kdy to vždy přebije soundtrack a videoklipové střihy.Pak se nám to urovná a vůbec to někam nepospíchá.Plus dávám,že Policie je zde hloupá a malinko humorná,ale chybí tomu to,co Korejci umí lépe:).Kdo je tím vrahem bych nazval standartním a i partička vcelku jde.Bohužel rozuzlení je špatný a vraždy snad ještě horší spolu s maskou.Je hezký,že Béďa Trávniček vytáhne vše pro kutily a tím zabíjí,ale nějak to postrádá šmrnc.55% ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Nechutny, slizky,ale bohuzel ne gore sceny, nybrz vsichni ucinkujici, kterym nejde o nic jineho nez kam, komu a co zasunout, navic opravdu velmi osklivy , nesympaticti lide (herci). Film je ze dvou uhlu temer verna kopie Vriskotu a Tajemstvi lonskeho leta. Idiotske az postizene chovani obeti je do nebe volajicic, kdyz mi nekdo sroubovakem uboda kamosku a druhou poboda nozem, tak jdu za par hodin zase na diskoteku nebo se jdu vyspat do domu kde se vrazdilo? Proc se porad nelogicky pohybujou kolem nebo v miste vrazd a nasili? Boze... Komedie? Rozhodne ne. Usetrete si 2 hodiny svyho casu a tomhule se velkym obloukem vyhnete. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama