foto

Karen Sharpe

  • nar. 20.9.1934 (84 let)
    San Antonio, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Valley of Mystery (TV film)
1964 Roztržitý sanitář
1958 Tarawa Beachhead
1956 Man in the Vault
1955 Courtship of George Washington and Martha Custiss, The (TV film)
Mad at the World
Muž se zbraní
Story About Henry Ford, A (TV film)
1954 Rozbouřené nebe
1953 Mexican Manhunt
The Vanquished
1952 Army Bound
Bomba and the Jungle Girl
Holiday for Sinners
Odstřelovač
Podivné okouzlení

TV seriály

1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
1961 The Americans (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 The Range Rider (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Cameo Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1954 Star Is Born World Premiere, A (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace