foto

Abel Folk

  • nar. 28.8.1959 (59 let)
    Montesquieu, Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Barcelona, nit d'hivern
2009 Xtrems
2008 Dvojčata
Sing for Darfur
Vicky Cristina Barcelona
Šibenice
2007 Divoká krása
Próxima
2006 53 zimních dní
Animals ferits
Coronel Macià, El
Dohoda
GAL
Gepardí kočky 2 (TV film)
2005 Destrukce systému (TV film)
Est de la brúixola, L'
2004 Iris
Láska prochází žaludkem (TV film)
Tvář teroru
Umění loupit
2002 Tanečník seshora
2001 Quia (TV film)
2000 Viaje de Arián, El
1998 Subjúdice
1996 Razones sentimentales
1995 Gimlet
Parella de tres
Sharpovo zlato (TV film)
1994 La teta y la luna
Proč to všechno
1993 Monturiol, el senyor del mar
Závazky pouze náhodné
1992 Havanera 1820
Largo invierno, El
1989 Días del cometa, Los
1988 Dret d'escollir, El (TV film)
1987 Barrios altos
Escot, L'
Rozkaz, pane generále !
1981 Batalla del Porro, La

TV seriály

2018 Si no t'hagués conegut (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
2003 Una nueva vida (TV seriál)
2000 Raquel busca su sitio (TV seriál)
1995 Secrets de família (TV seriál)
1994 Arnau (TV seriál)
Estació d'enllaç (TV seriál)
1993 Útočník (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
1989 Delirios de amor (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1981 Gran teatre (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1977 Terra d'escudella (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Xtrems

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Xtrems

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace