foto

Pascal Walder

  • nar. 1972

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Das Missen Massaker
2010 Pastýřova panenka
Přistání Jurije Lenona
2005 Darebáci na cestách
2003 Spital in Angst (TV film)
2000 Nomina Domini
1999 Einladung auf dem Lande
Exklusiv
1996 Ein schlechter Trip (TV film)

Hudební videoklipy

2018 SKYND - Elisa Lam (hudební videoklip)
SKYND - Richard Ramirez (hudební videoklip)
SKYND ft. Jonathan Davis - Gary Heidnik (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky