foto

Nicole Zeoli

  • nar. 10.8.1984 (33 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chloe and Theo
Zoey to the Max
2011 Machine Head
Píseční žraloci (TV film)
2009 Telling, The
2008 Crazy Girls Undercover (TV film)
2007 I'm Calling Frank

TV seriály

2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ochlastovlak (S07E16)
2010 Gravity (TV seriál)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
1991 KTLA Morning News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace