Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kurva a já jsem se bavil.To snad musí být každýmu jasný co si pouští.Stupidní céčkovou sračku ještě z mizernějšíma efektama,stupidní dialogy(až to bolí),krásný neherečky.Ovšem hvězdou filmu je totální dement Jimmy Greenburg.Když je na plátně on tak to stojí za to.Ten táhne celej film.Uvěřitelnost tohoto snímku je asi tak stejná jako když vezme tornádo žraloka a vyplivne ho do města.Tudíž nulová.Ale oproti Sharknadu si tohle aspoň na nic nehraje.Prostě komedie.Řekl bych spíš parodie na všechnu tu žraločí havěť o které bylo natočeno spoustu sraček.Takže pro ty co nechtějí u filmu přemýšlet je to jasná volba.Prostě nenáročná zábava na nedělní odpoledne.Takovej ten film při kterým si vyhulíš hlavu a čumíš a dokanale si to užíváš.Crazy.5 hvězd nemůžu dát už z principu a na 4 hvězdy by to muselo mít lepší efekty a víc krve.Takže 3 hvězdy jsou dostačující.Chujovina,ale fakt dokáže pobavit. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná prdel která se nedá už od názvu brát vážně. Já se na to připravil a bavil jsem se. Seru na příběh který je klasický jako každej film o žralocích. Kašlu na efekty které jsou slabé. A kašlu i na slabé herecké výkony. Já si prostě sednul a koukal jsem na to jak žraloci pod pískem žerou lidi. Trošku mi to připomínalo Tremors. Nicméně musím říct že nikdy mě Nemec tak nedostal. Ty jeho kreace byly fakt geniální a jeho konec byla prdel. Krev a gore tu sice je ale v malé míře takže nečekejte nic extra. Atkins je sice špatnej režisér ale já se u jeho filmech bavím. Co mě trošku zklamalo byl konec s velkým žralokem bylo to už spíše šťouchání do vosího hnízda. Ale za mě palec nahoru. ()

Reklama

my38k 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si film si utahuje z filmů o zmutovaných obludách a i sám ze sebe. Žraloci co plavou nejen v písku.Neskutečně přehrávající Corin Nemec v roli pošahaného pořadatele festivalu, kterému žraloci žerou postupně tátu, kámoše, holku, právničku a křepčící mládež, hlavně když bude v černých číslech. Vraždící asitentka, dědek s plamenometem z e-baye a Brooke Hogan jako doktorka dopňují sestavu. Tenhle film je neskutečná blbost, ale zábavná blbost, jen se trochu obávám, aby někoho nenapadlo natočit létajícího žraloka. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Rovno pisem, ze ide o absolutnu hovadinu biedneho beckoveho charakteru. Avsak, ja tu jednu hviezdu skratka udelit musim, pretoze cca od 2/3 filmu som sa na jeho neskutocnych kravovinach celkom slusne bavil. Ked si k tomu pripocitame maximalne absurdny napad a zopar vydarenych ftipkov... ale ano, zasluzi si to odo mna tych 20%. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Super odpad:-) Ten si člověk jednou za čas musí dát, aby si pak vážil skutečných filmů:-) Každopádně je to stoprocentní odpad, který k hodnocení * přináší nechtěně vtipné scény, kterých je ve filmu několik ("super párty" na pláži, žraloci, hlavní záporáci v akci). Za smích si prostě film tak vysoké hodnocení rozhodně zaslouží... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)

Reklama

Reklama