foto

Avicii

  • nar. 8.9.1989
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 20.4.2018 (28 let)
    Maskat, Omán

Biografie

Mladý švédský hudební producent a DJ Tim Bergling známý pod uměleckým jménem Avicii se narodil ve Stockholmu 8. září 1989. V hudebním průmyslu se objevil, když mu bylo 18 let, kompilací remixu titulního motivu videohry Lazy Jones. V říjnu 2010 podepsal smlouvu s EMI. O rok později vydal píseň Sunshine, která byla nominována na cenu Grammy.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Avicii: True Stories

Hudební videoklipy

2017 Avicii feat. Billy Raffoul - You Be Love (hudební videoklip)
Avicii feat. Vargas & Lagola - Friend Of Mine (hudební videoklip)
2015 Avicii - Broken Arrows (hudební videoklip)
Avicii - The Nights (hudební videoklip)
2013 Avicii - Hey Brother (hudební videoklip)
Avicii - Wake Me Up (hudební videoklip)
2012 Avicii - Silhouettes (hudební videoklip)
2011 Avicii - Levels (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Avicii - For A Better Day (hudební videoklip)
Avicii - The Nights (hudební videoklip)
Avicii - Waiting For Love (hudební videoklip)
2014 Avicii - Addicted to You (hudební videoklip)
Avicii - The Days (Lyric Video) (hudební videoklip)
David Guetta - Lovers On The Sun ft. Sam Martin (hudební videoklip)
2013 Avicii - Hey Brother (hudební videoklip)
Avicii - Wake Me Up (hudební videoklip)
Avicii - You Make Me (hudební videoklip)
2012 Avicii - Silhouettes (hudební videoklip)
Avicii vs Nicky Romero - I Could Be the One (hudební videoklip)
2011 Avicii - Levels (hudební videoklip)
Leona Lewis feat. Avicii - Collide (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2015 Avicii - For A Better Day (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2014 Avicii - The Days (Lyric Video) (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace