foto

India Menuez

  • nar. 8.5.1993 (24 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se 8. 5. 1993 v Brooklynu a v roce 2011 dosáhla titulu Valedictorian. Pokračovala studiem na Hunter College, ale nedávno se rozhodla dát si od studií na chvíli pauzu. V New Yorku spoluzaložila uměleckou společnost Luck You Collective. V Americe i jinde po světě hraje v nezávislých filmech.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cheer Up Baby
2016 Noční zvířata
White Girl
2015 Claire's Cambodia
2014 Mall
2012 Cosi je ve vzduchu
2010 Crocker
2009 Runaround

TV seriály

2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
The Barter Economy (E07)
This Is Not a Love Letter (E06)
další epizody (8)
2015 Transparent (TV seriál)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
Mee-Maw (S02E05)
Girls (TV seriál)
Spisovatelka (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace