foto

India Menuez

  • nar. 8.5.1993 (24 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila se 8. 5. 1993 v Brooklynu a v roce 2011 dosáhla titulu Valedictorian. Pokračovala studiem na Hunter College, ale nedávno se rozhodla dát si od studií na chvíli pauzu. V New Yorku spoluzaložila uměleckou společnost Luck You Collective. V Americe i jinde po světě hraje v nezávislých filmech.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2016 Noční zvířata
White Girl
2015 Claire's Cambodia
2014 Mall
2012 Cosi je ve vzduchu
2010 Crocker
2009 Runaround

TV seriály

2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
The Barter Economy (E07)
This Is Not a Love Letter (E06)
další epizody (8)
2015 Transparent (TV seriál)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
Mee-Maw (S02E05)
Girls (TV seriál)
Spisovatelka (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace