foto

Alain Bonnot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Un père inattendu (TV film)
1997 Le surdoué (TV film)
Polévka z divokých bylin (TV film)
1996 Adrien Lesage: Un week-end en Bourgogne (TV film)
1993 Tajemství vozu č. 13 (TV film)
1990 Mort a dit peut-être, La (TV film)
1989 Haute tension - Eaux troubles (TV film)
1988 Sueurs froides: Un coeur de pierre (TV film)
1984 Černá listina
1981 Špinavá záležitost

TV seriály

2000 Žena zákona (TV seriál)
Mort clinique (S05E03)
La Femme battue (S05E01)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvola na kolejích (S05E01)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
Studený pot (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Man Upstairs (S02E05)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1979 Palmarès (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky