foto

Andrej Rudenskij

  • nar. 26.1.1959 (60 let)
    Svredlovsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vurdalaki
2011 Na krjučke!
2010 Odnoklassniki
2009 Kromov
Veselčaki
2008 Děngi dlja dočeri (TV film)
2007 Sidelka
2006 Tichý Don
Vlkodav z kmene Šedých psů
2005 Turecký gambit
2003 The Petersburg-Cannes Express
1997 Brat naszego Boga
1994 Roman 'alla russa'
1992 Běsy

TV seriály

2018 Kalbimin Sultanı (TV seriál)
Ženščina s prošlym (TV seriál)
2017 Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Kontužennyj (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
2011 Lektor (TV seriál)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Pogrešnosti psichoanaliza (E06)
Vozmezdije (TV seriál)
Vsjo radi těbja (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
2003 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Krutyje naslednički (S01E01)
Kletka (TV seriál)
Svobodnaja ženščina 2 (TV seriál)
2002 Svobodnaja ženščina (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Ja umer včera (S02E02)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1991 Morskoj Volk (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky