foto

Martti Palo

  • nar. 1.11.1943
    Helsinki, Finsko
  • zem. 25.10.2009 (65 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Kub (studentský film)
2003 Sibelius
2001 Rentun ruusu
1991 Petterin parempi elämä (TV film)
1983 Jokamies (TV film)
1982 Kilpailukyky
1980 Lossi (TV film)
Tartsan Koivula suomalaisessa leppämetsässä (TV film)
1975 Matti ja Mathilda (TV film)
1967 Hupsut homekorvat (TV film)
Tri Knock eli lääketieteen riemuvoitto (TV film)
1966 Egyptiläinen kuvapatsas (TV film)
Johan nyt on markkinat!
Viikon kahdeksas päivä (TV film)
1963 Näyttämö (TV film)
1961 Minkkiturkki
Tähtisumua
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Kaks' tavallista Lahtista
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Nina ja Erik
Skandaali tyttökoulussa
1952 Silmät hämärässä
1949 Vain kaksi tuntia

TV seriály

2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Erehdys (E01)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1991 Pakanamaan kartta (TV seriál)
1990 Osakkeet nousussa, Osku (TV seriál)
1987 Kotirappu (TV seriál)
Dekkarin tilinteko (E08)
Oman kodin estetiikkaa (E07)
Kevättalkoot (E05)
další epizody (6)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1985 Jäähyväiset lasihevoselle (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Soutuvenheellä Kiinaan (E09)
1982 Doba železná (TV seriál)
Pitkä talvi (E04)
Lemminki (E03)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1978 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)

Dokumentární

1973 Elän tätä päivää - lähikuva näyttelijä Tauno Palosta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace