foto

Joe Raffa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Free Way
2015 Zombie Killers: Elephant's Graveyard
2014 Camp Dread
2012 6 Degrees of Hell
2011 You'll Know My Name

TV seriály

2016 Spades (TV seriál)

Dokumentární

2010 Swooped from Nothing

Režijní filmografie

Filmy

2019 Dark Harbor
2012 6 Degrees of Hell
2011 You'll Know My Name

TV seriály

2016 Spades (TV seriál)

Dokumentární

2010 Swooped from Nothing

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Dark Harbor
2011 You'll Know My Name

TV seriály

2016 Spades (TV seriál)

Dokumentární

2019 Alice is Still Dead

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Cold Comfort

Dokumentární

2019 Alice is Still Dead
2010 Swooped from Nothing

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Spades (TV seriál)

Dokumentární

2019 Alice is Still Dead
2010 Swooped from Nothing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky