foto

Helena Haavisto

  • nar. 24.8.1927
    Alajärvi, Finsko
  • zem. 13.7.2005 (77 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Epäilyksen varjo (TV film)
1989 Zimní válka
1988 Pohjanmaa
1986 Valtuuskunta (TV film)
1982 Toto
1980 Rippipuvut (TV film)
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
1971 Kahdeksas veljes
1970 Pilvilinna
1968 Jännitysnäytelmä: Teetupa (TV film)
1966 Uusi jäsenkirja (TV film)
1965 Wienervalssin tarinoita (TV film)
1960 Eurydike (TV film)
1950 Härmästä poikia kymmenen

TV seriály

1997 Paluu naapurilähiöön (TV seriál)
1994 Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
1990 Ritari Yrjö (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)
1988 Eloa kuin paratiisissa (TV seriál)
Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1963 Syntipukki (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky