foto

Alexej Kašnikov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
Srdce světa
2016 Bitva o Moskvu
Těň
2014 Smešannyje čuvstva
2013 Rol
Sobačij raj
2012 Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2011 Otstavnik 3 (TV film)
2006 Žesť
2002 Kukuška
2001 Skaz pro Fedota-strelca
2000 Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)

TV seriály

2018 Něnastě (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Melnik (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
2016 Tajny sledstvija (TV seriál)
Otěc (S16E10)
Rešala (S16E09)
Poslednij Vyzov (S16E07)
další epizody (4)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Prizrak v krivom zerkale (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Otrava (S02E28)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Pravilnoje rešenije (S02E27)
Gvozď (S02E23)
další epizody (9)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Prikaz vypolněn (S07E06)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Prostyje parni (S01E13)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Slučajnaja svyaz (S05E07)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Banda (S06E01)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Očevidnoje verojatno (S09E13)
Němnogo soli v cholodnoj vodě (S09E12)
Něvinovnyj (S09E10)
další epizody (7)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Škatulka Altěrgotta. Časť 2 (S08E16)
Škatulka Altěrgotta. Časť 1 (S08E15)
2006 Viking (TV seriál)
Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
2005 Bratva (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Za nědělju do vesny (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Instinkt Leopolda (S07E08)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
2002 Ubojnaja sila 4 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace