Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Western
  • Válečný

Recenze (107)

plakát

Mezi nepřáteli (2007) 

Pěkný snímek. Doproučuji srovnat s Bitvou o Alžír, příp. si k tématu něco načíst, např. K. Hora - Moje matka cizinecká legie.

plakát

Útěk z Colditzu (2005) (TV film) 

Nebylo to zdaleka tak strašné, jak nasvědčovala původní hodnocení, která se tu objevila. Ideální dobrodužněromantický slaďák pro dlouhé zimní večery.

plakát

Četa v akci (1987) (seriál) 

Jedno z nej zpracování války ve Vietnamu. Už jen ten úvodní klip byl na Oskara (alespoň v podobě, jaké se vysílal seriál v TV, seriál vydaný na DVD v úvodu Stouny nemá).

plakát

Gu-Ga (1989) 

Film není z roku 1980, něco takového by v brežněvovském Sovětském svazu nebylo možné natočit, je z roku 1989. Vypráví příběh příslušníků sovětských trestných praporů, kteří špatně vyzbrojeni a vybaveni byli nasazeni na těžký frontový úsek - z jedné strany Němci, z druhé komisaři, vojska NKVD a teprve za nimi běžní vojáci. Režie: Vilen Novak Hrají: Andrei Tolubeev, Alexej Volkov, Vera Sotnikova, Alexandr Colovjev, Alexej Gorbunov, Nikolai Choloscin, Alexandr Kalugin, Konstantin Saforenko, Sergei Skripkin, Vladimir Nosik, Michail Sulejkin, Said-Murat Zijatlinov, Alexandr Zavjapov, Zoia Burjak Scénář: Anatolij Usov Hudba: V. Vlasov

plakát

Rodáci (1988) (seriál) 

Ten seriál by měli pustit aby bylo vidět, kdo v něm všechno tenkrát hrál - a že v něm hrál kdo měl ruce a nohy ...

plakát

Až do konce (1984) 

Komorní psychodrama, neprávem podhodnocené.