Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (1 153)

plakát

Studio ČT24 (2010) (pořad) 

Potvrzení, že na CSFD je už opravdu asi všechno. Zejména pro lidi, kteří chtějí mít hodně hodnocení, což se mně už nějakou dobu netýká, proto tento "pořad" hodnotit nebudu a jen napíšu pár výtek (vlastně se budu věnovat i hodnocení našich politiků a jejich "poctivé" práce). Je zde moc událostí z politické "scény". Ukazovat politiky, jak zívou a doslova se nudí, mě přijde nemístné, když vezmeme v úvahu, že jejich peněženky jsou přecpané penězi, které jim jdou od poctivých dělníků platících daně. Chybí více bulvárních zpráv, které by přilákaly hodně nových diváků. Koho proboha zajímá pan Nečas, či Klaus? Stejně se v naší republice nic nezmění a vše zůstane takové, jak si to každý udělá sám. Bohatí budou bohatnout tím, že budou více krást a chudí budou chudnout, protože jim bude proti "srsti" krást:) Můj názor k tomu, že by měli vládnout komunisté se asi nikdy nezmění. Z vyprávění rodičů každý mladý člověk ví, že všichni měli stejně a kdo nemakal, tak ten šel do "klece":) Sice letošní volby (2012) dopadly nadějně, ale pořád je to málo. Omluvte mě, musel jsem trochu odbočit od tématu hodnocení tohoto "pořadu", ale muselo to ze mě ven. Tvůrci ČT24 (vlastně i naše vláda) by se nad sebou měli zamyslet a přečíst si můj stručný, ale výstižný komentář:)

plakát

Útěky domů (1980) 

Velmi málo vysílaný snímek, který by si zasloužil určitě pozornost. Zařazení filmu do "drama" se mi zdá poněkud kruté. Dle mého názoru je to lehce "psycho", které má své "kouzlo" v celém snímku. Herecké výkony jsou celkem kvalitní. Samozřejmě, že film prostě "dělá" Tomáš Holý. K větší dramatičnosti bych přidal lepší atmosféru, která by film "dokreslila" téměř k dokonalosti.

plakát

Kočičí princ (1978) 

Vzpomínka na ponurou atmosféru je nezapomenutelná, ale to je tak vše, co k této pohádce se dá říci. Celkově nepovedené a nezachránila to ani role Terezy Brodské, která je zde v roli opravdového dítka. Hodnotím velmi slabě. Nejsem zvyklý dávat pohádkám tak nízké hodnocení.

plakát

Peklem s čertem (2002) (TV film) 

Nepovedená pohádka s nemastnými a neslanými výkony většiny herců. Zvláště u některých jsem čekal podstatně lepší projev.

plakát

60 sekund (2000) 

Ne úplně film pro mou duši. Nemohu si pomoci, ale snímek postrádá větší "šťávu", která by divákům dodala vice adrenalinu.

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

Tragédie?:) Vlastně chci říci, že je to "komedie" s "tragickými" prvky. Příjemný a milý film, který pohladí po duši. Zaujme i diváky, které fotbal skoro vůbec nezajímá. Uznávám, že seriál byl větší sranda, ale v tomto snímku je děj zaměřen hlavně na Josefa Hnátka, (kterého skvěle ztvárnil pan Krobot) a tudíž nemůže nikdo vyčítat, že tento film nedosahuje kvalit seriálu. Je zde poskrovnu vtipných hlášek, ale myslím si, že autoři doslova skvostně namíchaly koktejl, který prostě musí každý divák z plna hrdla zhltnout. PS: Pozor na železniční přejezdy, které blikají bíle:-) Hodnotím slabšími čtyřmi hvězdami. Doporučuji autorům přemýšlet o dalším pokračování s názvem "Jiřina" (O. Vetchý) trenérem Houslic:)

plakát

Česko Slovensko má talent 3 (2012) (pořad) 

Odvaha některých soutěžících nezná mezí. Obdivuji výkony všech, kteří se rozhodnou vystoupit před národem. I těch, kteří si myslí, že zaujmou a ono to nakonec dopadne naopak. Každopádně soutěže tohoto typu mají význam a lidé alespoň zjistí, že se v ČR i na Slovensku vyskytují opravdové osobnosti, které zvládají své "řemeslo" vskutku dokonale. Jen mě tam nějak začínají vadit soutěžící cizího původu, kteří svými schopnostmi leckdy předčí ty "naše" pocházející z našich koutů a hájů:)

plakát

Česko Slovensko má talent 2 (2011) (pořad) 

Obdivuji soutěžící, kteří v sobě mají tu odvahu se přihlásit a vystoupit před početným publikem. Já osobně bych to nedokázal. Nejvíce se mi líbila malá cikánská holčička, která neuvěřitelně hezky zpívala. Každopádně chci takovýchto soutěží více, abychom viděli, co se u nás, či na Slovensku nachází za talenty! Chválím Lucku Bílou za nádherný účes v semifinále. Taky jste si všimli, že porotce Jaroslav Slávik vypadá skoro stejně jako bývalý fotbalový trenér Barcelony Pep Guardiola?:) Palec nahoru za tento pořad. Příjemné nedělní zpestření před náročným pracovním týdnem. Viva Atai:)

plakát

Critters (1986) 

Odporná šílenost a potvrzení, že by se neměly točit hororové komedie.