Reklama

Reklama

VOD (1)

Slavoj Houslice má fotbalový tým a nerudného trenéra Pepika Hnátka, kterého se všichni bojí. Kapitán týmu Jirka Luňák mu podlézá, ale s ostatními spoluhráči ho za jeho zády pomlouvají. Doufá, že to bude právě on, kdo by po něm mohl převzít funkci. Jenže Hnátek se do odchodu na trenérskou penzi nikterak nechystá. Nařídí mužům další trénink, ti se ale vzbouří a dohodnou se, že na něj nepřijdou. Rozčilený trenér začne běhat po vesnici a snaží se je k tomu donutit všemi možnými prostředky. Nakonec však zůstane ležet před svým domem v bezvědomí. Uvědomí si, že je s ním něco v nepořádku, a vyhledá známého lékaře. Od něj se dozví, že prodělal infarkt a že musí jít na vyšetření. Jeho výsledek ho nepotěší, dozvídá se, že potřebuje nové srdce a že bude zařazen na transplantační listinu. Hnátek se to za každou cenu snaží udržet v tajnosti. Nakonec se vše dozví zdravotník týmu a od něj i ostatní hráči. Tým v době jeho nepřítomnosti vyhrál zápas s výrazně silnějším soupeřem, což Hnátkovým kritikům dodává odvahy. Výsledkem je dočasné postavení mimo funkci. Za to se jim Hnátek pomstí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 027)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to ne, vážení. V noci jsem nemohl spát, jak mi pískalo v uších. Takové peklo jsem svým hodnocením způsobit nehodlal. Naprosto smířlivě proto píšu; mrzí mě, že se spolu s vámi nemohu radovat ze skvělého filmu. Ale nedá se svítit, holt na mě Přebor nějak zapůsobil, a i když je mi jasné, že v záplavě zdejších pochvalných ód nemám šanci si svůj odpad obhájit bez pohoršených úšklebků, nechce se mi srabácky dodatečně schovávat do davu. Pro sjezdaře libující si v disciplíně ´Sjíždění po černých ovcích´ původní komentář nemažu, pouze přesunuji do deníku na profilu. Stejně ale zůstanu tupounem, co se jen chce zviditelnit, že? Co naplat, veškeré ostatní stopy na ČSFD asi nehrají roli, když jde o všeobecně oblíbený film... Evidentně jsem ho viděl z naprosto jiného úhlu, než vy. Neslyšel jsem žádná kvanta hlášek, jen nálet sprostoty. Já vím, že to tak na vesnici chodí, sám na vesnici bydlím. Ale ani v reálu mi nepřijde nijak vtipná poetika fotbalových amatérů. Naopak je to smutné. A pakliže to tedy měla být sonda do smutné duše vesnického občana naší země, chyběla mi tam provázanost jednotlivých gagů a epizodek, která by tomu všemu dohromady vnukla pospolitost, jenž dělá film filmem. Včera jsem se nechal unést a napsal v afektu mnohé, co bych teď asi vynechal. Ale ač jsem si Okresní přebor promítal v hlavě celý dnešek, názor na něj změnit nemůžu. Pardon, užijte si vaše nadšení z Pepíka Hnátka, s rozumnými uživateli se těším nasepsanou u hodnocení dalších filmů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Rád jsem houslické plejery zase jednou viděl v akci. Jirka Luňák si sice zlehka pokřivil charakter, Jarda Kužel vyměnil Rooneyho za Cantonu, předseda Orel ztratil něco ze svého dobráctví. Áda se příliš nutil do jazykové retardace, světští mne nijak zvlášť nezaujali a tak při udělení pěti hvězd zlehka pochybuji o své svéprávnosti. Jenže mě nikde na světě není líp, než na drnovišti v Houslicích, kde negativitu šířící Hnátek naprosto ovládá hřiště i přilehlé prostory, stahuje sparťany z kůže, nenávidí slávisty, snaží se ignorovat barcelonské trojúhelníky, zaplňuje svůj deníček brilantními poznatky a od jeho znuděných úst se práší humor nejsuššího kalibru. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v premiérový den, nadšení po recenzích plných chvály na vrcholu, ale přesto zklamání. Od celovečerního prequelu OP jsem čekal mnohem víc. Miroslav Krobot je sice bezesporu výborný a jeho ztvárnění Pepika Hnátka mělo své kouzlo, ale ostatní postavy (snad s výjimkou "Jiřiny" Ondřeje Vetchého) neukázaly prakticky nic. A když, tak rozhodně pod úrovní lepších epizod seriálu. Všehovšudy se mi dostalo jen průměrného dílu televizní zábavy roztažené na 100 minut. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době opravdu výborná česká komedie, ve které je spousta hlášek, které opravdu můžou zkultovět (a na vesnici se tomu tak nejspíš stane). Krobot je bůh, ostatní herci si to také hodně užívají a celé je to napsané a zrežírované s opravdovou chutí a nadšením. Tenhle přebor si dám ze záznamu ještě určitě několikrát. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ze seriálu jsem občas něco zahlídnul v televizi, ale nějak jsem tomu nepřišel na chuť, takže jsem nic moc nečekal ani od filmu. Hodně jsem se rozmejšlel, jestli tu televizi mam vůbec zapínat. Nakonec to dopadlo určitě líp, než jsem čekal. Krobot jako trenér v nějaký pralesní lize je naprosto dokonalej a ukrad celej film pro sebe. Možná mě seriál moc nezaujal právě z toho důvodu, že tam Krobot nehraje. Ostatní jen tak přicmrndávaj. Trochu vyčnívá akorát Vetchý a Novotný. Jinak ten šišlavej mi lez na nervy celou dobu. Chvílema jsem uvažoval i o 4 hvězdách, ale konec byl odfláknutej. A co se týče zajímavostí, tak ve filmu rozhodně nikdo nejezdí GAZem 69. Je to rumunský ARO. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (41)

  • Pan Hnátek (Miroslav Krobot) ve filmu řekl, že vychoval Jardu Kužela (David Novotný) od žáčků, přitom v díle s názvem "Nábor" je řečeno, že Jardu Kužela našli v hospodě a přivedli ho do Slavoje. (vandertom)
  • Josef Hnátek (Miroslav Krobot) údajně zemřel při 270. derby pražských S, které Sparta prohrála 1:4. Avšak zápas, který Sparta prohrála 1:4, byl 268. derby. Ve skutečnosti 270. derby o rok později vyhrála Sparta 1:0. (ELBobes)
  • Ve filmu se mluví o postupu do krajského přeboru, což není z okresního přeboru možné. Mezi těmito soutěžemi jsou ještě třídy I.B a I.A. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

07.07.2012

Volné seskupení čtyř jednosálových artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 12. do 18. července tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších… (více)

Reklama

Reklama