Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Obsahy (5)

Fetching Cody

Fetching Cody (2005)

Hlavním hrdina filmu Art Frankel (Jay Baruchel) nejde svou přítelkyni Cody (Sarah Lind) v kómatu. Jediná osoba, která Artovi nabídne naději v uzdravení jeho přítelkyně, je bezdomovec Harvey (Jim Byrnes) a jeho stroj času, který našel v kontejneru. Art se poté snaží pomocí cestování časem změnit události Codyina života tak, aby nikdy neonemocněla.

Bojíte se tmy? - Série 6

Bojíte se tmy? - Série 6 (1999) (série)

Kanadský rodinný seriál, v němž si skupina dětí s názvem Půlnoční společnost (The Midnight Society) vypráví strašidelné příběhy. Každý týden předloží jeden člen skupiny v noci v lese u ohně strašidelný příběh, který je divákovi zprostředkován vizuálně. Základními tématy příběhů jsou různé paranormální jevy.

The Trotsky

The Trotsky (2009)

Leon Bronstein (Jay Baruchel) žijící v současném Montrealu je přesvědčen o tom, že je reinkarnací sovětského revolucionáře a marxistického teoretika židovského původu Lva Trockého (původním jménem Bronštejn). Po rozpoutání stávky v rodinné továrně jej otec (Saul Rubinek) za trest pošle do veřejné školy. Leon se chopí příležitosti k naplnění svého předem určeného osudu a postaví se do čela studentského svazu. Leon ale také kromě snahy o změnu světa k lepšímu musí stejně jako jeho předchůdce Lev Trotskij nalézt životní partnerku jménem Alexandra (Emily Hampshire).

Some Boys Don't Leave

Some Boys Don't Leave (2009)

Krátkometrážní film o tom, co se stane, když dojde k rozchodu, ale k nedojde k odchodu. Chlapec je nucen se vyrovnat se skutečností, že dívka s ním již nechce být. Problemém ale je, že on prostě nedokáže opustit jejich jednou společně sdílený byt.

The Living Wake

The Living Wake (2007)

K. Roth Binew (Mike O’Connell), jenž se sám prohlásil za umělce a génia má před sebou jeden poslední den života. Naverboval svého jediného přítele Millse (Jesse Eisenberg), aby tento jeho poslední den zdokumentoval. Svůj život K. Roth Binew uzávírá vrcholným představením, na kterém se sejdou jeho známí i nepřátelé a které má být poctou jeho pouti životem.

Reklama