Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Deníček (15)

projekce - Equalizer

Milý deníčku, dnes jsem byl na projekci a prostě ti to musím říct. Příjdu do kina a čekám až si kamarád koupí nutný popcorn, ano slyšíš správně kukuřici v nezdravém stavu a pak tam přišla. Blondýnka, tak 165cm, modré džíny, určitě krásný úsměv, ale ten zadek deníčku, ten zadek. Přemýšlím kolik na to musela udělat dřepů....jo a Equalizer? božíííí

VOD

Ahoj děníčku, já vím já vím, léta jsem se ti neozval. Ale protože jsi věrný jako pes, tak jsi počkal. Dnes bych se ti chtěl pochlubit, že jsem pravděpodobně největší sběratel VOD. Ne nemyslím vod z vodovodu, ale streamu. Pravděpodobně neexistuje nějaký "dostupný v čr" který bych si už neplatil. A hádej co? na polovinu z nich nekoukám :D ha to jsem tě dostal.

Tak já jdu prokrastinovat dál

Fury

Milý deníčku,

promiň, že ti moc nepíšu a seru na tebe, ale na kokotiny už nemám čas.

Náhodou jsem se však dostal na projektci Fury a k tomu ti teda něco napsat musím. V poště 2 nepřečtené zprávy, jestli nechci jít že se někdo zapomněl odhlásit, na diskuzi dalších x zpráv s podobným tématem a ještě jedna na whatsappu od kámoše, že jeho kamarádka...atd atd.

Tak proč se tam kurva vůbec hlásíte ? Nehledě na to, že kino bylo poloprázdné !!! 

Nějak mi to postrádá smysl

teen želvy

Milý deníčku,

včera jsem si zašel na další projekci o želvičkách, který chodí, mluví a jsou zelený....

No na to že se celé kino smálo v podstatě každou druhou scénku, tak to tu má poměrně špatné hodnocení. Asi lidi neberou fakt, že se bavili jako relevantní.

Ale co mě se to líbilo a nestydím se za to...co ty? děláš něco? hovno jako vždycky co?

Očista

Milý deníčku,

plánovaná projekce Očisty na kterou jsem se tak těšil mě dočista očistila. Místo pohodlného sledování jsem tam seděl v horečce, potil se a snažil se to přežít. Ani mě moc nezajímaly holky. Navíc to kino bylo tak neuvěřitelně zahulené, že mě kouř štípal do nosu,krku a očích. Takže Albatros už fakt ne.

Příště si raději hodím mašli než jít do kina v takovém stavu, ale můžu si za to sám no, už před projekcí jsem se necítil 2x dobře.

Prokejce o opičkách

Jo jo projekce super, 3D nic moc, ale ty holky. Deníčku ty holky jak je léto tak se zamilovávám zhruba 305x za hodinu. Chodí to v sukni (nějaká móda mít co nejkratší), bez podprsenek a v neuvěřitelných postavách. No ještě že je v tom kině tma jinak bych asi z toho filmu moc neměl :)

Ale jedno by mě zajímalo, kde takový holky rostou ? že bych si šel taky jednu, dvě utrhnout ... na pokusy 

rautí Godzilla projekce

Milý deníčku,

není nad to jít do kina s rautem. Člověk si dá pár skleniček vína a hnedle je z toho 3D

Náhodou by to byl dobrý podnikatelský záměr, ušetřit milióny za 3D vybavení, když u v chodu můžou rozdávat láhve s vínem ;)

Další kino projekce

Milý deníčku, 

včera jsem se opět propašoval na kino projekci, tentokrát na první díl trilogie o holce která používá víc než jen jeden smysl k tomu aby přežila. Docela úchvatné až na to, že ona vypadala tak na patnáct, nebo se mi přestali líbit 22 leté holky. Že bych fakt stárnul ? to je teda představa...ne určitě vypadala na patnáct. Ale na patnáct rozhodně nevypadala jedna holka co se na mě usmála, když si šla sednout ke svému příteli - nebo to byl spíš asi jen kamarád i když nevím proč ho držela za ruku, asi byl postiženej ;)

Game of Thrones

Milý deníčku,

je to tady můj nejoblíbenější seriál hra o trůny se dočká dalšího famózního pokračování. Doufám, že tvůrci seriálu nepohřebej tak fantastickou knihu a nebudou si to dělat po svém jen aby přitáhli větší sledovanost. Takhle zesračkovat díly seriálu už jsem viděl tolikrát, že jsem pak nasranej ještě 14 dnů. Ale pokud si udrží svou hodobožovou kvalitu budu onanovat až do silvestra. 

Let's go 

HDD Crash

Milý deníčku,

včera večer bez pardonu a bez jakékoli lítostného rozloučení odešel do věčných lovišť můj milovaný disk plný filmů s debianem. Byť jsem si ještě stihl nainstalovat nový o veškeré seriály, filmy a písně jsem tak přišel. Není to moc povzbudivé že ? Filmotéka za více než 2 roky je v čudu a to i rozkoukané hovadiny, na které jsem neměl náladu - teď už jí pochopitelně mám. Záloha je nedostatečná až zoufalá a já musím začít od začátku :'( ano tu slzu vidíš správně. 

Jak řekl jeden slavný myslitel, píčo baník

Only lovers left alive

Milý deníčku, 

tak jsem se zase vetřel na projekci. Tentokrát mě překvapil i krátký výstup poma. Takže jsem super stár viděl na vlastní oči...ououou :D 

Vedle mě ti seděli tak nádherný holky a ta jedna povídá druhé, jak byla nasraná (na jednoho kluka), kterej ležel v pelechu, zatím co ona chudinka musela v zimě a dešti lítat po Praze...a když přišla domu, tak on povídá. Já ti zahříval postel :D

To se tak někdo má co ?

Only lovers left alive

Pád do ticha

Milý deníčku,

dnes jsem si pustil hraný dokument pád do ticha. Mám ti z toho takový zváštní pocit, víš když si sedíš v pohodlném křesle, zakrytý dekou a sleduješ boj o přežití. Tělo se ti stočí do klubíčka, cítíš jak se ti pomalu přelévaj špeky z jedné strany na druhou a když tak sleduješ naprosto vyčerpaného člověka na pokraji smrti, najednou ti to dojde. KURVA MĚL BYCH ZAČÍT CVIČIT !!!

Byl jsem tam

Mílý deníčku,

tak jsem se dočkal a dostal se na projekci čsfd. Úplně jsem zapomněl, že her je vlastně tak trochu o mém životě a o vztahu se svým počítačem se kterým žiju. Akorát, že já mu říkám moula.

Každopádně v kině - a vůbec nebylo plné - jsem viděl takovejch krásnejch holek a víš ty co ? všichni se tam drželi za ruku s nějakým asi kamarádem. Bylo to trapný, místo toho aby mohli být se mnou si vyrazili s kámošem. Příště to snad bude lepší.

Kino projekce

Milý deníčku, před týdnem jsem se s nezájmem přihlásil na čsfd projekci v Praze na film Ona (Her), kdy jsem ani nečekal, že se tam vůbec dostanu - tak jako vždy. A ejhle co se stalo, jsem na 204 místě v pořadí a dobrá padesátka je ještě za mnou. Jelikož se přihlášení uzavírá dnes v 15 hod asi to vypadá, že to padne. Hups. To jsi nečekal co ? já taky ne. Doufám teda, že to za to bude stát a díky svým krásným 6 bodům budu jistě V.I.P. :D

No dám ti vědět, jak to dopadlo, měj se a ukliď tu trochu

Seriály

Můj milý deníčku, 

zase jsem to posral. Rozkoukal jsem asi 5 seriálů a nevím kde vzít čas na to je plnohodnotně dokoukat aniž by ze mě začala růst tráva. Ten čas se ne a ne dostavit a teď mi hlava nebere, kde jsem u jakého seriálu skončil a co se tam odehrálo. Takže jsi vždy pustím konec předchozího dílu abych se chytil, ale to je jak deja-vu.

Navíc jsem si teď na stará kolena začal psát deníček. Už mě totiž nebaví se mluvit sám pro sebe, když jedu metrem. Lidi vždycky na mě čumej jak na zjevení, když se začnu smát a já nedokážu pochopit proč se nesmějí se mnou, když se mi ten vtip tak povedl :)