Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (114)

plakát

Akta X - Můj boj 3 (2018) (epizoda) 

Hezky natočené, ale úplně o ničem jiném než byla původní AKTA X a konečně i celá  11. řada. Popřít vše co bylo, jsme zažili částečně už u 10. řady - teď mytologie nabrala opravdu hodně divný směr a myslím, že hodně fanoušků zklame. Šílený propletenec akčních scén a různých vizí... nevím , na mě to už bylo trošku moc silná káva.

plakát

Andělé na kolejích (2010) (amatérský film) 

Blbý je, že 8 let po vzniku tohoto snímku, jej nemůžete nikde vidět, pokud nepojedete na nějakou akci , která se koná vyjímečně. Rád bych si film koupil, ale asi nikdy nebude v distribuci anio na žádném nosiči... bohužel

plakát

Až do konce (1984) 

Dobrý námět, ale zpracování takové nemastné, neslané . Eduard Cupák film povyšuje o třídu, být tam jen Jandák, tam dám hvězdičku jednu. Škoda nevyužité příležitosti.

plakát

Boříkovy lapálie (1972) (seriál) 

Skvělý, byť kratičký seriál. Škoda, že Česká televize tyhle archivní kousky neopakuje.

plakát

Brakýři (1983) (TV film) 

Škoda, že tento dvojdílný román Údolí strachu nebyl nikdy zfilmován... tedy vyjma druhé části J.Adamcem jako Brakýři

plakát

Byl jednou jeden dům - Obvaziště Boccaccio (1974) (epizoda) 

Škoda, přeškoda, že nemůže širší divácká veřejnost vidět i druhou verzi tohoto dílu, kde se dozvíme jak dopadl Petr Čepek, Eva Trejtnarová, Václav Postránecký atd, atd... je delší skoro o 20 minut. Tato verze se vysílala od roku 1975 do roku 1989, po té už se vysílá původní režisérská verze.

plakát

Ctná paní Lucie (1972) (seriál) 

Závěrečný díl měl melodii se slovy : "Lucie krásná, k cíli dochází, však černý rytíř chybí v družině, už došel klidu, nic mu neschází, však jeho píseň nikdy nezhyne..." Škoda, že v ČT na Husákův "rozkaz", servilně seriál zlikvidovali jak na ampexu, tak na filmovém materiálu... slyšel jsem, že údajně jej mají mít Poláci, ale nevím. zda je to pravda.

plakát

Diagnóza smrti (1979) 

Mně se nejvíce líbil první díl Strach (1963)Tohle je nejslabší díl série s Kalašem.