Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (114)

plakát

Mezi supy (1964) 

Tenhle fil s Grangerem se ještě dal vydržet. Jeho věčné "hláškování" sice pěkně otravuje, ale děj filmu je slušný. Líbil se mně výkon Gojka Mitiče, který zde naposledy hrál v západoněmecké produkci, podle Karla Maye. Götz George zde nebyl zdaleka tak dobrý jako v Pokladu na Stříbrném jezeře, navíc letní Chorvatsko a kožešinová čepice - to muselo být žrádlo :-) . Pierre Brice podal slušný výkon, v rámci své menší role.

plakát

Petrolejový princ (1965) 

Mezi Supy se ještě dalo zkousnout, i když mě strašlivě sral, věčně hláškující Surehand. Tohle ale fakt bolí, filmová zkratka na začátku - kdy je úvod do děje tak rychlý, až je to debilní. Použití zadní projekce ve scéně s rozvodněnou řekou je technicky strašné - co má působit napínavě, působí trapným pocitem. Podojit jalovou krávu se nepodařilo. Kde jsou časy Pokladu a Vinnetoua?

plakát

Pra pra pra (2000) (seriál) odpad!

Odporná záležitost, je mně líto, že se do toho pustil tak skvělý režisér....  z hovna bič neupleteš.

plakát

Vědma (2023) (seriál) 

Tohle fakt bolelo .. strašná hudba, pekelné postsynchrony, děsivý scénář a v neposlední řadě strašné až děsivé herecké výkony. Jen pan Dušek hrál asi sám sebe...ty staršné plky, co jsem musel vyslechnout...nikdy více. Naštěstí už druhá řada nebude.

plakát

Mořský vlk (1971) 

Sestřih ze stejnojmenného seriálu běžel v kinech pod názvy : Mořský vlk, Pomsta .

plakát

Moře klidu (2021) (seriál) 

Prvotní nápad skvělý, ale dlouhý jak tejden - nuda jak prase. Vešlo by se do jednoho filmu a mělo by to spád.

plakát

The Beatles: Get Back - První část: Dny 1–7 (2021) (epizoda) 

Tak zase znovu s Beatles v plné parádě. Paul Mc Cartney mě místama příšerně sral, ta jeho samolibost vůči ostatním byla nesnesitelná, ale je možný, že bez toho by se nedostali dál... nevím, Cítil jsem s Harrisonem a chápu, že byl v budoucích letech velmi odtažitý k jakékoli zmínce o Beatles... ,škoda jeho nevyužitého obrovského talentu v dobách Beatles. Peter Jackson vybral parádní materiál, musela to být krásná práce. Snímek vyznívá jinak než film Let it be. Jsou zde vidět rozpory, ale zdaleka ne tolik, jak se z filmu Let it be, zdálo. Krásná seriálová minisérie.

plakát

Mrazivá past (2021) 

Tohle fakt bolelo... Liam klesl hluboko, víc než kamion co převážel po ledu. Herec ze Schindlerova seznamu, Hvězdných válek a poměrně slušných akčních filmů, končí jako ochránce vykořistovaných míšenců a indiánů, zlými kapitalisty.  Nuda, šeď, debilní dialogy a trapné herecké výkony. To nebylo béčko ani céčko. To bylo utrpení.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Neskutečně mě sral Johnův syn, tak nesympatickou postavu jsem dlouho neviděl. Děj  debilní. Po 4 dílech, které si roky si často a rád pouštím, tohle už fakt nikdy více.

plakát

Až do konce (1984) 

Dobrý námět, ale zpracování takové nemastné, neslané . Eduard Cupák film povyšuje o třídu, být tam jen Jandák, tam dám hvězdičku jednu. Škoda nevyužité příležitosti.