Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (3)

plakát

The Art of Flight (2011) 

Super záběry nádherné přírody a dechberoucích sjezdů a skoků + naprosto geniální soundtrac dává tomuto filmu super nádech a vždy mě navnadí na zimu a na moje "freeridy" na lyžích. Jediné co mi zde chybí je jakýs takýs příběh.

plakát

Méďa (2012) 

Příjd mi až neuvěřitelné, jaké hodnocení zde tento film má. Osobně mě hodně nahlodaly ukázky, a od filmu jsem čekal Méďu, který bude, chlastat, hulit a tasit jednu hlášku za druhou, ze všech si dělat srandu a bude dost nekompromisní. Ale bohužel jak je u těchto filmů zvykem, to nejlepší je ukázáno v ukázkách. A já z kina odcházel naštván za vyhozené peníze. Nepřestávám se udivovat jakou frašku jsou schopni scénáristi udělat z dobrého nápadu. Jedinou záchranou celého filmu bylo zjevení Flashe, ale to bohužel nedokáže zachránit celý film.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Geniální, Stalloneho koncept návratu k akčním filmům 80tých let nemá chybu a a Expendables II to jen potvrzujou. Člověk na to musí jít s vědomím, že se jedná o akční film plný utažených scén na maximum. A ten člověk, který navštíví kino s tímto vědomím si film užije. Jen co mě trochu mrzelo že Chuck nepředvedl svůj legendární kop z otáčky a že Van Dammeho kopy byly dost viditelně dotažené počítačově....Ale to je jen jediná skvrna na celém filmu!