Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Barbie (2023) 

Přes název dospělý film pro dospělé. Pubescenti ani generace X nechápe. Ten,kdo už má "odžito" se zasměje,nicméně pokud bude v sále s náctiletými, bude ve výrazné menšině. Film mě velice příjemně překvapil. Doporučuji všem.

plakát

Hříšnice (2017) (seriál) 

Jednoznacne jedna z nejlepsich zalezitosti samotneho zanru. Jen doporucit nestaci.

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

Co k tomu dodat - tema,ktere neni zpracovavano v ramci hlavniho proudu. Ztvarneni - jedna velka hruza. Mam rad Rennera a rad zhlednu filmy,kde hraje,ale tohle je hruza. Scenar 2* Rezie 2* Kamera 2* Hudba 1*(zadna tam neni) Efekty 3* + Zaver: nedokazal jsem dokoukat na nekolik pokusu, i kdyz jsem se o to nekolikrat pokousel. A to hodne. Nechapu,ze "tohle" ziskalo oskara za nejlepsi film. To by i Zhave vystrely mely dostat cenu za nejlepsi dokument o valce Americanu kdekoliv na svete.

plakát

Neodvolatelná mise (2000) (TV film) 

Za me naprosto strhujici pribeh,ktery Vas pohlti a Vy si pomalu okusujete,jak to bude dale pokracovat. Vyborne obsazeni,komorni sceny a ta skvela atmosfera. Nekdy jsem nekriticky,ale tohle si plny pocet zaslouzi.

plakát

Hidden (2015) 

Dost dobre! Opravdu!

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

Vyborna zalezitost se skvelym hereckym obsazenim,vybornou kamerou a atmosferou hutnou tak,ze by se dala servirovat po cihlach. Parta profi lupicu v cele s genialnim De Nirem se vydava vstric loupezim,a to doslova lres mrtvoly,ale na stope je jim neunavny workoholik Al Pacino,ktery kasle na svuj osobni zivot, jehoz naplni je chytani grazlu. Za me naprosto spickova zalezitost!

plakát

Monstrum (2008) 

Musim....tento snimek se Vam zaryje pod kuzi. Verim,ze se bude libit alespon z pulky tak jako mne.

plakát

Tajný život mazlíčků 2 (2019) 

Rozhodne nezklamalo:) Nekolik pribehovych zapletek,ktere divaka rozhodne nudit nebudou. Diky!!!:)

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Naper si nacka! Vynikajici film tohoto skveleho rezisera. Opet nezklamal,opet naprosto vytribene dialogy,skvela atmosfera a vynikajici obsazeni. Palec nahoru!

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Filmova klasika,ktera se dostala do sine slavy. A to opravnene. Film musite zhlednout jednou,dvakrat,desetkrat a stale nebudete mit dost a budete hledat dalsi a dalsi drobnosti a stripky pribehu,ktere Vam tvurci naservirovali v kralovskem baleni. Srdecni zalezitost! "A jestli odjede do indociny,v misce s rejzi bude schovanej negr,kterej ho sejme!"