Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (376)

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Po nepříliš zdařilém čtvrtém dílu, jsem od nového Indyho, vzhledem i k věku Harrisona Forda, moc nečekal, ale byl jsem celkem příjemně překvapen. Film odsejpá a dobře se na něj kouká, konec je sice slabší ale to už v Indymu tak nějak patří..

plakát

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 (2022) (seriál) 

Dobře natočený dokument o akci, která mě od té doby nepřestává fascinovat ať už po hudební stránce nebo po tom co se stalo nakonec. Musel to bejt naprostej mazec, čistý devadesátky, zážitek na celý život u kterýho bych fakt chtěl bejt, Woodstock 99 baby!

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Prey rozhodně není “nejlepší film s Predátorem”, nebo “lepší než jednička” jak jsem se dočetl, ale i tak se jedná o příjemné překvapení. Řadí se pro mě tak na třetí místo predátořích filmů, hned po 1 a 2. Což ale není zase tak super, vzhledem k těm AvP sračkám co natočili..

plakát

Rod Draka - Zelená rada (2022) (epizoda) 

Tak předposlední díl mi asi nejvíc připomíná Hru o trůny, nemyslím nahotou a násilím, toho tady bohužel moc není, ale těma pletichama a zradama! Paráda

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Silně nesympatické hlavní postavy, debilní děj a nelogické chovalní postav spolu s nesmrtelným Leatherfacem dělají z tohoto filmu pěknou sračičku, přitom gore byl v pohodě, chtělo to trošku promakat scénář a hlavně obsadit jiný herce. Příště

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Čekal jsem velkej průser, ale byl jsem příjemně překvapen. Jako velký fanoušek her mě potěšilo množství narážek, známé charaktery, brutalita a s tím spojené fatality, hláškující Kano byl taky super. Prostě jsem se bavil. Ano příběh byl slabej, ale Mortal Kombat je spíš o akci. Liu Kang vypadal jak postiženej, a Raiden holt není Christopher Lambert ale jinak to bylo fajn. Myslím, že film trpěl něčím podobným co Warcraft, kdo zná předlohu, film si užil, kdo ne tak si musí myslet, že to teda byla extrémní kravina a blbost.

plakát

Woodstock 99: Mír, láska a běsnění (2021) 

Ne, tak dobře natočený jako 3 dílný seriál Netflixu, ale i tak super podívaná na tuhle neskutečnou akci, která mě nepřestává fascinovat, muselo to bejt něco neuvěřitelnýho, co se už nikdy nebude opakovat, naštěstí, nebo naneštestí?

plakát

Lovecraftova země - Holy Ghost (2020) (epizoda) 

Já tomu pořád dávám šanci, ale začínám si vážně myslet, že tento seriál nic nezachrání. Opět klasicky cca 45 minut nudy a 5 minut akce, to je zkrátka málo. A to už vůbec nezmiňuji jméno Lovecraft, které si autoři vypůjčili, nemá to s ním opravdu ale opravdu nic společného..