Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (107)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Kdyby Lewis Carroll jenom zdaleka o vánocích roku 1864 tušil, jaké slávy se dočká jeho povídka, nestačil by se divit. Zpracování Tima Burtona v podání skvělé herecké spolupráce je krásné dílo, které rád zařadím do své filmové sbírky.

plakát

Amy (2015) 

Nikdy jsem jí osobně nepoznal, a přesto mě emoce jímají natolik, že těžko hledám správná slova. Až budu v Anglii, určitě položím květiny na tržiště v Camdenu, kde stojí její socha, a hlavně k jejímu hrobu na hřbitově Edgware v Londýně. Milujeme Tě.

plakát

Axed (2012) 

Mohlo to být lepší, kdyby režisérovi v polovině filmu nedošel dech. Přesto slabší povahy tento psychologický snímek nenechá klidnými.

plakát

Bruno (2009) 

Garantuji, že při poslední scéně v ringu si budete nehty zarývat všude možně a nebudete schopni se nadechnout, protože to, co předvedli se nedá slovy popsat. Jako soukromá legrace je to fajn snímek, ale rozhodně bych se tímhle nebavil v rodinném kruhu, anebo s přítelkyní. Mohla by si o Vás myslet, že se jí sexuálně vzdalujete!

plakát

Carrie (1976) 

Knihu jsem přečetl na radu kamarádky, film se mi dostal do rukou o několik let později. Jelikož se mi kniha velmi zamlouvala, nemohl jsem se dočkat, až se podívám i na film. Dlouhé roky jsem o něm ani neměl potuchy, že existuje, ale čekání v nevědomosti se vyplatilo!? Bohužel, kdyby se nepsalo, že film trvá 98 minut, ani bych si to neuvědomil. Rychle proběhnutý příběh bez detailů, občas zazní autentické věty z knihy, jako "špinavé polštáře", ale tím to končí. Jediná scéna, na kterou je možné se těšit je závěrečný ples, ale i ten moment rychle vyprchá. Každopádně jsem si během filmu velmi oblíbil Sissy Spacek, která dokonale dokázala dokreslit postavu Carrie! Ať už Carrie, anebo Sissy, obě si je zamilujete.

plakát

Cedulky (2008) 

Romantické až to zabolí u srdce.

plakát

Čas zabíjet (1996) 

Závěrečná řeč Matthew McConaughey k porotě filmu vynesla svou čtvrtou hvězdu.

plakát

Černá labuť (2010) 

Já a balet?! Jsem chlap, sakra! Teď ale nakopu do prdele každého, kdo tento film pošpiní! Vzal mi vítr z křídel! Natalie září!