Reklama

Reklama

ČAUVES, ICH BIN BRUNO, HOLUB MÍRU! Nerad mluvím sám o sobě und stejně už asi všichni znáte, že ich bin největší rakouská gay celebrita od Arnolda Schwarzeneggera. Also, aspoň pár slov: Narodil jsem v Klagenfurt v Rakousku na počátku 80. let. Teď je mi 19 let. Ich bin Kozoh a umím nekakat šest dní po sobě – osm když jsem zamilován. Also dokážu hladce vstupovat do vody, obdržet masáž a vyprázdnit žaludek jakýmkoliv koncem. Nemusíte věřit, ale Bruno nikdy nebyl profi model. Toužím po životě, jaký mají všichni normální Rakušani: Postavit dům, pod ním sklep a v něm vychovat rodinu. Bruno vždy byl super cool und trendy. Ich bin první Rakušan s bulimií - v roku 1987, tři léta před Dianou. Když skončil školu, ich chtěl být tanečník und dostal roli ve videu "Rhythm is a Dancer" von Snap, ale den před natáčením dostal infekci z psích bobků - nepříjemná historie. Potom já dělal v nejvíc cool klubu ve Vídni - "Klub Apartheid". Půl rok na záchodcích, und pak povýšen na vyhazovače. Zde velmi vybraná klientela - jenom 0,2% lidí vpuštěno dovnitř. Zde já jedinkrát v životě zamilován - na sedm minut do Milli z "Milli und Vanilli" (na záchodcích). Zde si mě povšimli producenti největší kabel módní show "FunkyZeit" a já stal moderátorem. Und dann show slavil velký úspěch! Nyní FunkyZeit sledován skoro 7% gay bělochů mezi 17 a 23 let z celého Šlesvicko-Holštýnsko v Tyrolu. Also řeším mezinárodní konflikty (Blízký Východ: Židi versus Humus) und zaujímám velmi dobrou pozici na www.GayMehoSrdce.cz. No co, normálka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 174)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Erran Baron Cohen : 1 Scooter - Nessaja ,2. Crazy Frog - Popcorn ,3. 3 Steps Ahead - Thunderdome 'Till We Die ,4. 3 Steps Ahead - Stravinsky's Bass ,5. Showtek - Raver ,6. Alex M. vs. Marc van Damme - Hava Nagila (Club Mix) ,7. Sacha Baron Cohen - Dove of Peace (Middle East Version) ,8. D-Note - For Sho' ,9. Sacha Baron Cohen and Gustaf Hammarsten - Schlaf Kinder Schlaf ,10. K.I.N.D. - Yo Mo-Fo (very short excerpt w- dialogue) ,11. Soft Cell - Tainted Love ,12. The Village People - In The Navy ,13. Pete Scaturro - Divide & Conquer (w- dialogue) ,14. AC-DC - Back In Black ,15. Celine Dion - My Heart Will Go On ,16. Sacha Baron Cohen (feat. Bono, Sting, Elton John, Snoop Dogg & Chris Martin) - Dove of Peace ,17. Erran Baron Cohen and Sacha Baron Cohen - In Oder Heraus ,18. Erran Baron Cohen - Oh Yeah ,19. Erran Baron Cohen - Ich Komme Zum (Ich Bin Im) LA ,20. Scooter - Crank It Up (Theme from 'Funkyzeit') ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jak vidím, má v současnosti Brüno velmi pěkných 61 % diváckých sympatií. Za sebe můžu říct, že bych raději podstoupil menší vivisekci než si Brüna pustit ještě jednou. Co na tom, že tu a tam Cohen tne do živého a nějaký ten vtípek zafunguje, když je to jako celek nefunkční a roztříštěné, plné vaty anebo trapných pokusů o vtip, které se se mnou úplně míjí. Ano, trpěl jsem, a to velmi. Borat mě svého času minul a i když jsem byl rozhodnutý se k němu časem propracovat, už k tomu nemám chuť a vlastně ani odvahu. Celkový dojem: 20 %. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľké sklamanie. Kopírovanie boratovského štýlu príbehu (odchod do Ameriky z dôvodu neúspechu, asistent, vytúžený cieľ) a celej vizáže filmu je zjavné od začiatku do konca, vtipy nemali takú razantnosť, drzosť ani vypointovanosť ako v dokonalej komédii spred troch rokov, miestami mi film prišiel dokonca trápny. Očakávaná komédia roku sa teda nekonala, párkrát sa síce podarilo Cohenovi dostať ma do kŕčov smiechu, ale čakal som ich väčšiu frekvenciu. 55%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 68%***DivX/// Obsazení 5/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// PLUS: občas docela zábavné, několik cameo roliček potěší, soundtrack je odvážný, Brunovi převleky a kostýmy jsou rozsáhlé, český dabing je povedený MINUS: často je to opravdu nechutné a za hranicí vkusu, rozhodně to není film pro každého./// Shrnutí: Přesto, když si tak na ten film vzpomínám, musím se smát. Je toho tam opravdu hodně a vše jde až na hranici koukatelnosti a zdravého rozumu. Sascha Baron Cohen je chameleon, který se dokáže převtělit do jakékoliv postavy. Možná že ho budeme brzy častovat komikem nového milénia (pokud jeho filmy dříve nespálíme). Herce jsme tedy pochválili, ale s filmem je to trochu horší, přesto že staví především na hlavní postavě, nebylo by od věci vylepšit scénář. Ten je málo obsáhlý. Děj se nikam moc neposunuje. Staví především na různých situacích v rozličném prostředí kdy Bruno vypadá pokaždé jinak, nicméně příběh tu je jen do počtu. Celé to tedy zachranuje krátká délka, která to ukončí v nejlepším./// PS: Určitě se ale těším na Diktátora a ještě více na ztvárnění Freddieho Mercuryho, kde si troufám odhadnout, že lepší casting nemůže být. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $60,054,530Tržby Celosvetovo $138,805,831Tržby za predaj DVD v USA $11,960,619 //počet predaných kusov 797,202 ║ Brüno ide za svojim vytúženým cieľom v Boratovej overenej šablóne ale ani z polovice mu nestačí z dychom. Až zbytočne moc sa tu niekedy tlačí na nechutnosti a práve tie z prevažnej časti len zhnusujú tento film a vôbec nezabávajú tak ako asi boli pôvodne pre svoj účel zamýšľané. Samotná postava Brüna akoby nevedela akým smerom chce v tomto polofilme - polodokumente plávať, moc okato sa tu miestami tlačí na pílu a tým niektoré úseky strácajú akúkoľvek podstatu a potom len nehorázne nudia(posedenie s poľovníkmi, rozhovor z Paulu Abdul, súboj v ringu,...), nájde sa tu niekoľko scén do popukania ale celkovo pre otrieštenú kostru príbehu vyznejú v konečnom výsledku do prázdna. /videl v kine: 55%/ ...určite som čakal viac, než tento nevýrazný zlepenec ()

Galerie (72)

Zajímavosti (28)

  • Televizní show Richarda Beye neexistuje a byla připravena speciálně pro tento film. Diváci sice pravdu neznali, ale sám Richard Bey (ve skutečnosti známý moderátor) od začátku všechno věděl a moderoval podle scénáře. (m4xp4yn3)
  • Přestože v podobě celovečerního filmu se Bruno (Sacha Baron Cohen) představuje jako poslední, jde o nejstarší Cohenovo slavné alter-ego. (ČSFD)

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Jim Carrey je drzý Francouz

Jim Carrey je drzý Francouz

20.07.2010

Tak tahle spolupráce vypadá slibně. Dlouho připravovanou komedii Pierre Pierre s Jimem Carreym měl původně režírovat sám velký uctívaný Jason Reitman. I na něj však byl scénář zřejmě příliš hardcore,… (více)

Brüno chce vyhrát Eurovizi

Brüno chce vyhrát Eurovizi

06.08.2009

Písničková soutěž Eurovize je sama osobě nevýslovná komedie – a teď si ji navíc vezme na mušku Sacha Baron Cohen, který momentálně řádí v kinech jako rakouský teplouš Brüno. Scénárista Borata Dan… (více)

Festival nad řekou se blíží

Festival nad řekou se blíží

17.07.2009

Zhruba před měsícem vás Terry Gilliam touto originální upoutávkou pozval na filmový Festival nad řekou. Terry se do Písku dostaví osobně. Festival začíná 31. 7. a potrvá až do 9. 8. 2009. Na co se… (více)

Reklama

Reklama