Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (5)

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Dave Lizewski (Aaron Johnson) je nepovšimnutý středoškolský student s pár přáteli a velký fanda komiksů. Žije sám se svým otcem. Jeho život není nijak zvláštní, než se pak jednoho dne rozhodne, že z něj bude superhrdina, i když nemá žádné supersíly ani trénink.

Wendy a Lucy

Wendy a Lucy (2008)

Život Wendy je v zabehnutých kolajách, keď sa jej zrazu naskytne možnosť lukratívnej práce na leto. Spolu so svojím psom Lucy začína nový život, ktorý ale ani zďaleka nebude ľahký. Wendy musí čeliť stále horším finančným rozhodnutiam.

Jesus, Mary and Joey

Jesus, Mary and Joey (2006)

Joey Vitello (Vincent Pagano) má přes dvacet let, nemá žádné cíle a žije stále s jeho Italsko-Americkou rodinou, když se opět shledá se svou spolužačkou z dětství Mariou O'Callahan (Marley Shelton). V dětství se jí posmívali a říkali jí 'děsivá Mary'. Jenže toto ošklivé káčátko vyrostlo do neodolatelné krásy. Mary se právě stěhuje zpět do sousedství po intenzivním zápasu s rakovinou. Když se Joey dozví, že její léčba byla výsledkem zázraku, přátelství se změní v milostný vztah. Pak se o tom zmíní doma, a tak všichni hledají svůj vlastní zázrak....

Tara a její svět

Tara a její svět (2009) (seriál)

Tara (Toni Collette ) je manželka a matka dospívajících dětí. Tato čtyřčlenná rodina je trošku jiná než obyčejná rodinka. Kromě skutečnosti, že její podivný, dobrosrdečný syn Marshall (Keir Gilchrist ) se zblázní do chlapce v jeho filmové třídě a její problémová dcera Kate (Brie Larson), která má problémy s hormony i s chlapci, jejich matka má své vlastní problémy. Tara trpí rozdvojením osobnosti, to znamená že když se jí věci vymknou z rukou nebo je ve stresu, Tara si nemůže pomoct a změní se na jednu z jejích osobností, zvláštnost, která dělá tuto rodinu více bizarní a nezávislou. Max (John Corbett) je Tařin těžce pracující a oddaný manžel, a Charmaine (Rosemarie DeWitt) je její osamělá sestra.

Černý cadillac

Černý cadillac (2002)

Student Yale Scott Robertson (Shane Johnson) a jeho neurotický kámoš C.J. Longhammer (Josh Hammond) z Minnesoty se jako každý rok i teď rozhodnou překročit hranici Wisconsinu aby si užili divokou noc. Kdzz si Scott užíva s dívkou v autě (Saab), v baru se strhne rvačka, kterou jako obvykle vyvolal CJ. Mezitím se Scottův zbožňující malý bratr Robbie (Jason Dohring) snaží přijít o panenství, které ho dost štve. Scott jim dá co proto, tak radši vypadnou. Po chvíli je začne pronásledovat černý Cadillac, jedou k jezeru, kde se ho snaží setřást. Po cestě naberou policistu a opět se objevuje černý cadillac. Teď je otázkou proč je pronásleduje a kdo pak za to může....

Reklama