Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (8)

plakát

Letadla (2013) 

Pohádka spíše pro dospělé než pro děti. Rozhodně to nebylo nic převratného a originálního. Pohádka na stejne principy jako auta. Závody, staré letadlo, které učí a outsider, kterýmu každý pomáhá. Jediné v čem se ti liší od Aut, že letaji. Bohužel za mě zklamání a zbytečně vyhozené peníze.

plakát

Frankenstein (2011) (divadelní záznam) 

Tento divadelni zaznam Frankensteina me naprosto dostal.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Odpočinkový film. Neurazí, nepřekvapí. Ikdyž musím podotknout, že film krásnĕ vystihuje myšlení naší vlády a chvílema velmi vtipnĕ poukazuje na zdejší politiku.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Pokračování nové éry Star Trek mi nepřijde zas tak zdařilé v porovnání s jedničkou. Dvojka je jen lehký odvárek. Naprosto dokonalý je tu jen hlavní záporák "Sherlock Holmes", který svou úlohu zahrál suprovĕ. Lehce mĕ dvojka zklamala, čekala jsem lepší dĕj, efekty, scénář.

plakát

Podfukáři (2013) 

Film mile překvapil. Mĕl super efekty, skvĕle vymyšlený scénář. Jediné, co bych vymĕnila je hlavní herec Mark Ruffalo a trochu pozmĕnila konec, který trochu ničí celkový výsledek filmu. Jinak spokojenost.

plakát

Trhliny (2009) 

Velmi zvláštní film, který určitĕ stojí za shlédnutí. Výkon Evy Green je prostĕ fascinující a to jí zrovna moc nemusím. Skvĕlý scénář, kterému pomohly neznámé tváře mladých dĕvčat.

plakát

Hunger Games (2012) 

Film byl velice hezky zfimovaný, ale některé pasáže byly lehce předvídatelné. I tak filmu dávám 3*

plakát

Transformers 3 (2011) 

Velice slabé oproti předchozím dvěma dílům. Přikláním k názorům, že Megan Fox by se do filmu hodila víc než Rosie Huntington-Whiteley. Film měl velké nedostatky a tříhodinová stopáž diváka akorát uspí. A ještě jeden poznatek z filmu. Jak se může hlavní hrdinka klouzat po podlahách, skákaz z vysokých budov, schovávat se před Deceptikony a na konci zůstat čistě bílá? Ovšem Shia LaBeouf mě herecky nezklamal.