Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (4)

Tag 26

Tag 26 (2003) (studentský film)

Postapokalyptický krátký film, který ukazuje krutou budoucnost. Svět po biologické válce, ve kterém bez ochranného obleku nepřežijete. Dva hlavní hrdinové se snaží přežít a snad i najít někoho dalšího, někoho živého. Když je pak ochranný oblek jednoho poškozen, vyplouvá na povrch lidskost obou postav.

Překrásná Kate

Překrásná Kate (2009)

Hlavní hrdina, spisovatel Ned, se po letech vrací domů na australský venkov. V domku žije jeho nemocný umírající otec a mladší sestra Sally. Po návratu Ned stále častěji vzpomíná na svou sestru Kate a odhaluje divákovi dávnou minulost. V té jsou skryté mnohé city v rodině. Kate nebyla jen sestra-dvojče, ale něco víc.

History Of Iron Maiden - Pt. 1: The Early Days, The

History Of Iron Maiden - Pt. 1: The Early Days, The (2004)

Toto dvd z roku 2004 je první častí mapující historii heavymetalové legendy Iron Maiden. První ze dvou disků nabídne záznamy tří koncertů z let 1981 - 1983. Druhý disk pak unikátní fotky z archivů členů kapely, promo videa, dokument s komentáři jednotlivých členů a řadu dalších bonusů. Celková stopáž disků přesahuje 300 minut. Jak už je u kapely zvykem, menu dvd je přehledné a s hudebním doprovodem v jednotlivých sekcích. Zvuk je ve formátu stereo. Uvnitř obalu nalezneme několikastránkový booklet psaný v anglickém jazyce s informacemi o jednotlivých koncertech.

Iron Maiden - The Early Days

Iron Maiden - The Early Days (2004) (koncert)

Toto dvd z roku 2004 je první častí mapující historii heavymetalové legendy Iron Maiden. První ze dvou disků nabídne záznamy tří koncertů z let 1981 - 1983. Druhý disk pak unikátní fotky z archivů členů kapely, promo videa, dokument s komentáři jednotlivých členů a řadu dalších bonusů. Celková stopáž disků přesahuje 300 minut. Jak už je u kapely zvykem, menu dvd je přehledné a s hudebním doprovodem v jednotlivých sekcích. Uvnitř obalu pak nalezneme několikastránkový booklet psaný v angličtině, který nás provede koncerty z prvního dvd.

Reklama