Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (54)

plakát

Jsme v tom spolu (2021) 

Tohle je hodně těžké hodnotit z důvodu, že každá povídka je jiná, má jiného autora je jinak natočená... Některé byly na plný počet hvězdiček a jedna byla odpad.

plakát

Hra (2019) 

Mě zkazilo celý film, že jsem čekal na tu komedii. Tohle má do komedie a romantiky hooodně daleko!

plakát

TvMiniUni: Zloděj otázek (2019) 

Podle toho, že vnuk u toho vydržel asi 5 minut usuzuji, že tohle není zrovna pro nejmenší děti. A kdyby uměl mluvit, tak by mě asi poslal někam. Já jsem tu slátaninu dokoukal dokonce, ale nějak mi uniklo poselství. Jediné, co jsem si z toho vzal je, že se rodiče občas musí vyřvat ze svých mindráků, a děti by je měli ignorovat. A Pavel Liška jako ženská taky zrovna nebyl nejlepší nápad.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

To jako fakt? Nedávno prima COOL odvysílala všechny díly a tak jsem navázal, ale jako záchrana lidstva a robotická gay scéna mi do vetřelců prostě nesedí. A tím, že navázal tam kde skončil to p0sral úplně.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Jak řekli jednou v South Parku: "to už bylo v SIMPSNECH", tak u tohoto filmu bych prohlásil: To už bylo v STAR WARSech, TRONovi a PACIFIC RIMu!!! :( Vypadá to, že udělat slušný film a nečerpat z let minulých je docela těžké!

plakát

Noční směna (2016) 

Nápad je to velmi dobrý, ale realizace byla hrozná. Ja většinou pěním, když se najde v kině dement, který nevydrží bez mobilu ani 90 minut a ejhle. U tohodle filmu to byla nutnost. Aplikace problikává, ozařuje, vypadává.... Ideální by bylo vyřešit několikatlačítkové "zařízení", který by každý dostal při vstupu... Už teď jsem zvědavej na DVD/BluRay.

plakát

Avengers Grimm (2015) 

Nevím proč, ale hodně jsem v tom viděl Sucker Punch! Taky taková slátanina...

plakát

Battle for Skyark (2015) 

Proč to připomíná seriál "The 100" a "Fallings Skies" se zkrouhnutým rozpočtem? Banda dětí bojuje proti monstrům.