Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (3)

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

První díl skvělý. Samozřejmě, že je cítit, že v dalších dílech půjde více do tuhého, ale to jen zvyšuje očekávání. Mělo to spád, vtip a samozřejmě to vzbudilo velkou zvědavost, jak to bude dál? Mimochodem postava otce prodávajícího dlaždice prakticky permanentně je výborný tah. Ten člověk bude mužům k smíchu a ženy ho budou chtít zabít. S humorem tady tvůrci podali ten kontrast v dávání a přijímání špatných zpráv. Zajímá mě, jestli do příběhu v dalších dílech dokázali zapracovat takovou tu doktorskou zbabělost, kdy se (ne všichni, ale často) vyhýbají přímému popisu a jasné srozumitelné komunikaci s pacientem.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Předchozí verzi jsem neznal. Byl mi známý jen název a to, že je to sci-fi. Takže jsem se na to podíval v TV. Bohužel musím říct, že mě film minul. Nudil jsem se. To je asi to hlavní co se u filmu nesmí divákovi stát. Byl jsem z toho zmatený. Nerozuměl jsem postavám a jejich motivaci. Šíleně dlouhé scény, které na sebe navazovaly. Pochválit můžu snad jen vizuální efekty, ale to je dost málo. Já osobně se na to už dívat nebudu.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Já se bavil. Opravdu a upřímně jsem se zasmál vtipům a to už se mi dlouho nestalo. Příběh by měl být asi pro děti i pro dospělé a já můžu potvrdit, že i já i mé děti jsme se nenudili. Dokonce mé děti udržely pozornost po celý film a to už je co říct. Animace jsou propracované. Příběh je jednoduchý, ale nenudí. Moc se mi líbilo rozuzlení a vysvětlení toho, proč jsou vlastně "angry" birds. Vřele doporučuju.