Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaký byl váš život, než se náhle všechno zastavilo? Filip je od dětství rozený vítěz. Navštěvuje poslední ročník medicíny a užívá si života, ať už jde o sport, nebo dívky. Po studiích by rád nastoupil do hradecké nemocnice. Jenže toto přání se mu splní dřív a jinak, než plánoval. (Česká televize)

Recenze (67)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Standartní moderní "progresivní" quality TV jako z Netflixu, ale jen co se týče použití natáčecích metod (rychlé střihy, steadycam, GoPročka, dron, stock-footage), stylizaci (texty na obrazovce, vypravěč) a velké dávce explicity a sexu (reálné záběry z operací, každých deset minut "bude sex" scéna, která rozhodně rozveselí Radu pro rozhlasové a televizní vysílání). Pod povrchem však jde o "classic" českou komedii s otravnýma postavičkama. Možná o trochu lepší než standard, ale ne o moc. Zvlášť hlavní hrdina, jeho otec, jeho kamarádi aspol., jsou otravní zmetci. U hlavního hrdiny samozřejmě člověk čeká, že se postupem času bude směřovat k lepšímu "já", ale mě prostě nepřišel sympatickej. Prostě spratek. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu: zatím těžkopádné, rozvláčné, špatně zrežírované, špatně zahrané, nezábavné. Nejhorší  z herců je Tereza Brodská, která zřejmě za poslední léta zapomněla hrát (a ztloustla - pokud není vycpaná). Ostatní na tom nejsou o moc lépe, snad kromě Bartošky a Řezníčka. Dám tomu ještě šanci, ale nevím, nevím. ()

Reklama

lake-lake

všechny recenze uživatele

mixt fílinks… námět a forma celkem ujde (a vlastně není divu, když jsou nepůvodní), ale dobré momenty jsou rychle vystřídány trapnou českou světovostí; ty šukačky mediků sice za totáče byly a zřejmě pořád jsou realita, jen si myslím, že by se nemělo tolik tlačit na pi.u jinak prý má ČR nejvíc neurochirurgů na počet obyvatel, ale zubařina asi není tak atraktivní dávám tomu šanci, ale možná nevydržím ty chvilky pravé tradiční národní pohody při křtinách (na které nakonec nesmyslně dorazí jen pár lidí, aby si dali svíčkovou se šesti) ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Světovost zase doháníme mrdáním. Ta vulgarizace pohyblivých obrázků už mě vysloveně uráží. Na druhou stranu se není co divit, že do sebe všechno zapadne, když všichni zobrazení jsou buď čuro nebo pičo, slušně řečeno nesympatické kreatury. Trochu jsem uvažoval, zda nemám dát alespoň jednu za ty výpovědi skutečných pacientů na konci, ale to není umělecká zásluha. Víc nemám co říct. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na naše poměry kvalitně udělaný a natočený úvod, který by obstál i jako samostatný minifilm. Sám jsem zvědavý jak to bude pokračovat, protože původní dílo jsem neviděl. Závěr dílu s velice hořkou příchutí. Líbila se mi scéna kdy v jeden moment jede hlavní hrdina výtahem do nebes (do 5. patra pro povýšení), a za 5 minut se vrací (do 0.) jako absolutně zdrcená osoba. Kamera, střih, výběr písniček, neokoukané tváře - to vše bylo skvělé. REAKCE NA ZDEJŠÍ RECENZE: Už dlouho jsem nečetl tak ubrečenou a ublíženou komentářovou sekci jako zde. Před začátkem pořadu běží v TV piktogramy kde je zmíněna i nahota, tak když se cítíte tak uraženi souložícími lidmi, tak se na to nedívejte, však už před začátkem programu jste varováni. A dát kvůli tomu hned odpad? Kocourkov fakt. Zakonzervovaní čecháčci jsou ublížení ...and I like it. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama