Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (412)

plakát

Velká Samota (1995) (TV film) 

Celou dobu dvouhvězdičkový film a já si říkal, že to je jeden ze slabých snímků, kde hraje můj oblíbenec Joseph Mazzello. Chudák za to nemohl. No a pak přijde poslední čtvrthodinka. To bylo jiný kafe. Trochu naštvaný z toho, že jsem hodinu a devatenáct minut čekal na něco krásného, co zvedlo moje hodnocení na tři hvězdy. Mimochodem, již první záběr napovídal, že půjde o televizní film. To se jim tam povedlo propašovat bezvadně.

plakát

Filip (2015) 

Dnešní děti Filipova věku jsou chytřejší než tehdejší, proto nadávka "buzno" na hřišti nepřekvapí. V tomto kraťasi je vidět, že Filip nakonec svého staršího bráchu bere takového, jaký je. Těžko říct, zda by tomu bylo stejně, kdyby Sebastian nebyl někdo, ke komu vzhlíží. Na to byl film příliš krátký.

plakát

Jdi a dívej se (1985) 

Vydržel jsem hodinu a šestadvacet minut. Zkusím se někdy dodívat.

plakát

Přichází Satan! (1976) 

Ach jo, zase jsem se nechal nachytat na vysoké hodnocení.

plakát

Stůj při mně (1986) 

Stephen King není moje krevní skupina. Filmy podle jeho knížek mě z nějakého nepochopitelného důvodu neberou, za což ale on nemůže. Na druhou stranu, i když jsem žádné jeho dílo nečetl, nevěřím, že pokud je tak skvělý spisovatel, není skoro nikdo schopen vyjevit na plátno výborným způsobem jeho myšlenky. Tohle je další případ filmu chváleného téměř do nebes a já měl při jeho sledování pocit, že jsem mešuge já nebo ti, co ho chválí. Každopádně viděno s dabingem, kterému musím vytknout jednu věc. Dabingovému studiu očividně chyběli ti správní chlapečci, jinak si nedovedu představit, proč by zkurvili hlas postavě jménem Vern, který byl sice z hlavní čtyřky nejmladší, ale hlas se k němu vůbec nehodil, a to mě sralo po celou dobu snímku. Teď jsem si z jednoho webu přehrál ukázku jiného dabingu a světe div se, hlas Verna zde sedí dokonale. Myslím, že to je původní dabing a ten zkurvený hlas je předabovaný. Takhle to dopadá, když někdo nechce koupit původní dabing, protože výroba nového dabingu vyjde levněji než vypláznutí prachů za původní a kvalitní. Takže nyní mě mrzí i to, že jsem film viděl s méně kvalitním dabingem, i když celkové hodnocení filmu by to dramaticky neovlivnilo.

plakát

Klukanda (2011) 

Podle mě to není drama, ale naučný film pro děti. Navíc dětský casting probíhal způsobem, že hledali pěkné tvářičky, nikoliv dětské herce. Téměř nepostřehnutelné pohledy do kamery chlapečků a v jednom případě bohužel i hlavní představitelky. Cožpak si toho režisérka nevšimla?

plakát

Frajer (2006) 

Když je to podle skutečné události, zajímalo by mě, zda Juan Carlos skutečně chrápal s tou ženskou.

plakát

Páté kolo u vozu (1957) 

Nenápadný fakáč z otcovy strany mě pobavil a zároveň jsem si kladl otázku, zda byl ve scénáři. Nějak si nedokážu představit, že by cenzoři té doby něco takového pustili do éteru. Myslím, že si toho nevšimli.

plakát

Malí medvědáři (1957) 

Kvalitní matroš pro malé parchanty. Vojtěch Rosenberg je jakostní dětský herec à la Tomáš Holý.